Yatt Hamzah Sertai Parti PAS ? | NescafeAis.Com


.

Yatt Hamzah Sertai Parti PAS ?

July 16th, 2012 1 Comment .
.

Yatt Hamzah Sertai Parti PAS di himpunan hijau

Yatt Hamzah adalah seorang lagi selebriti yang telah ditemui di Himpunan Hijau Kuala Selangor. Beliau berada di celahan ribuan manusia yang membanjiri Stadium Kuala Selangor .

Yatt Hamzah yang satu ketika pernah kisahnya disiarkan di blog ini dimana kepalanya melekat lebih setengah jam pada sejadah ketika dia melakukan solat taubat.:-(rujuk entry ini:Kepala Yatt  melekat Di sejadah)

Yatt Hamzah kini telah berhijrah dan dikatakan telah sertai parti PAS

yatt hamzah di himpunan hijau

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Yatt Hamzah Sertai Parti PAS ?”

  1. Azimar says:

    Pn Hayati… Menginsafi apa jua perlakuan buruk yg pernah dilakukan sebelum ini adalah satu perbuatan yg BAIK. Satu perubahan dan satu penghijrahan. Bukan kah itu yg dituntut oleh ISLAM. Berubah dari buruk ke satu keadaan yg lebih baik dan diterima Allah swt? Usul utk belajar dikit demi dikit itu mmg ada kebenarannya Puan Hayati tapi pokok utamanya… siartis Yatt Hamzah ini ternyata sudah mula INSAF atas segala perlakuannya sebelum ini adalah satu kesilapan dan cuba utk menebus kesilapan yg lalu dengan bertudung menutup aurat sebagai langkah pertama harus diberi galakan. Kita sebagai insan yg serba kekurangan sering melakukan kesilapan dan tak salah kalau saya katakan yg Puan Hayati sendiri pun tidak lari dari membuat kesilapan kan? Jadi, sesuatu yg baik harus kita sokong dan jauhilah diri kita dari menyindir peribadi orang lain. Cermin diri kita dahulu sebelum membuat satu kenyataan. Maaf kalau tersinggung. Sesungguhnya yg baik itu datangnya dari DIA yg buruk itu semata2 dari kita yg serba kekurangan insya’allah.

    Utk Yatt Hamzah…. teruskan perjuangan ibadah serta ketaqwaanmu pada DIA. Jauhi diri kamu dari perkara2 yg mungkar dan dibenci Allah swt. Muga kamu diberikan hidayah yg lebih dari NYA insya’allah.

Leave your comment here: