Wan Shades Saman Rotikaya.com Isu Rogol Anak Tiri | NescafeAis.Com


.

Wan Shades Saman Rotikaya.com Isu Rogol Anak Tiri

February 25th, 2012 2 Comments .
.

wan shades

 

Bekas penyanyi kumpulan Shades,Wan Shades atau Mohamad Faizal Mohd Ali akan mengambil tindakan saman terhadap pengendali blog hiburan Rotikaya.com kerana menerbitkan artikel yang dianggap memfitnahnya.

Artikel bertajuk Wan Shade Suspek Utama Penyanyi Kumpulan R&B Rogol anak Tiri Selama Tujuh Tahun secara jelas merujuk kepada dirinya. Artikel itu dikeluarkan dalam blog Rotikaya.com pada 20 Februari lalu.


Tindakan undang-undang terpaksa diambil untuk memberi pengajaran kepada pengendali blog itu supaya bertanggungjawab terhadap artikel yang dikeluarkannya selain meminta mereka tampil untuk menjawab setiap tuduhan yang dilemparkan kerana ianya adalah satu spekulasi tidak benar dan ia mencemarkan maruahnya sebagai artis dan nama baiknya sebagai Naib Yang Dipertua Pertubuhan Silat Seni Gayung Daerah Gombak dan Setiausaha Kawasan Rukun Tetangga Gombak Setia.

Beliau memberi tempoh tujuh hari kepada blogger itu untuk menjawab tuduhan yang dilemparkan kepadanya.

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

2 Comments to “Wan Shades Saman Rotikaya.com Isu Rogol Anak Tiri”

  1. sollehahn says:

    berhati-hati menyebar berita….jadi blogger biar bertanggungjawab, jangan tau nk tarik trafik je

  2. roti miskin says:

    Iwan dr ruffedge..anggota baru yang masuk bila Ruffedge slow…kesian Wan Shades yg kena …kesian jgk Ruffedge yg lain..tak pasal2 kn tempias…

Leave your comment here: