Video Pekerja KFC Bergaduh Dengan Pelanggan Di i-City | NescafeAis.Com


.

.

Video Pekerja KFC Bergaduh Dengan Pelanggan Di i-City

February 7th, 2012 3 Comments .
.

kfc

Video ni bertajuk pekerja KFC yang kurang ajar….Tapi aku tak rase pekerja KFC tu yang mula bertindak kurang ajar..disebabkan menunggu selama lebih dari sejam kerana kebulur ayam goreng KFC..kemudian ayam KFC  telah kehabisan.. pelanggan (lelaki cina) tak puas hati dan mula maki-maki dan buat kecoh minta manager store mintak maaf. Tapi manager tak layan karenah lelaki tu..

Dekat sejam dia dok maki-maki, sape tahan..kalau aku jangankan sejam,,5 minit je dah melayang kerusi atas lelaki cina ni. pekerja lain rasa tercabar..tu yang kena flying kick tu..lelaki cina sepatutnya sabar dan blah dari situ..benda buka disengajakan, ni dok maki-maki untuk apa?..bederau darah aku tengok video ni.bukan nak cakap tindakan pekerja KFC tu betul, tapi bila orang dah pijak maruah kita..nak buat apa?..senyum????..Kejadian di KFC I-CITY ..

Kenyataan komen di Youtube:-Thanks kepada pengomen i-City Rocks!!

”I was there..and yes..we wait for 1 hour..yes the service is slow..because tak cukup staff..and orang pun sangat ramai…kebanyakkan staff dah penat..non stop working..actually ayam tu bukan dah abis..masih tgh masak and that chinese guy dont want to wait again..and start maki2…then keluar…mybe tak puas hati dia masuk balik..and shouting at KFC workers and start maki2 again….

 

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

3 Comments to “Video Pekerja KFC Bergaduh Dengan Pelanggan Di i-City”

  1. iCity ROCKS!! says:

    ‎”I was there..and yes..we wait for 1 hour..yes the service is slow..because tak cukup staff..and orang pun sangat ramai…kebanyakkan staff dah penat..non stop working..actually ayam tu bukan dah abis..masih tgh masak and that chinese guy dont want to wait again..and start maki2…then keluar…mybe tak puas hati dia masuk balik..and shouting at KFC workers and start maki2 again….
    COPIED FROM lowa123456..
    ini komen dr org yg berada ditempat tersebut…

  2. Mujahid says:

    Untuk mengatakan siapa salah atau benar,dah membuatkan kita berbalah sesama sendiri.kita sendiri yang membuat onar pada permulaannya.kerana tindakan mengikut perasaan kita sendiri,kita pertaruhkan maruah agama kita sendiri.memalukan islam kamu semua yang suka menuding jari

  3. [...] not punchesIngatkan McD rupanya Nandos yang mengambil kesempatan terhadap pesaing KFC berikutan video pekerja kfc bergaduh dengan pelanggan di i city baru-baru ni. Ianya disebabkan 3 Poster iklan Nandos bertujuan untuk perli KFC…Walaupun tidak [...]

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!