Video Nazmi Faiz Bertepuk Tampar Dengan Tengku Fiella | NescafeAis.Com


.

Video Nazmi Faiz Bertepuk Tampar Dengan Tengku Fiella

February 13th, 2013 0 Comments .
.

Pasti semua tahu kes Nazmi Faiz yang penuh dengan kontroversi sejak akhir-akhir ini apabila dengan tidak semena-mena mengaitkan Tengku Fiella bekas kekasihnya itu menjalinkan hubungan dengan suami Rita Rudaini, Aidil Zafuan.

 

Adat mahkluk tuhan apabila sudah diagungkan dan diangkat terlalu tinggi melebihi bakat yang ada maka hal personalnya turut sama dijulang tinggi. Terbaru kejutan yang dilakukan Nazmi ialah apabila pulang ke tanah air dengan tiba-tiba sambil menyatakan ini adalah keputusan yang terbaik dapat dilakukan dirinya mengenai perjalanan masa depannya.

Dari situ pelbagai spekulasi tentang ‘kenakalan’ remaja ini timbul sehingga yang paling terkini menurut Buahmulut.Com, mereka telah menerima 1 kiriman email beserta Video tentang ‘kenakalan’ Nazmi Faiz bersama seorang perempuan yang didakwa sebagai kekasih barunya.

 Menurut pengirim email ini lagi video ini dirakamkanya pada Sabtu [9 Feb 2013] disebuah kedai makanan terkenal di ibu Negara lebih kurang jam 1 petang.

Jelas pengirim Email yang enggan mendedahkan sebarang indentiti ini lagi menyatakan walaupun ramai mata yang memandang akan kelibat mesra diantara Nazmi Faiz dan juga pasanganya, namun semua itu tidak menghalang sentuhan romantik pasangan ini dari terus berlaku berulang kali.

“Tidak hormatkah kepada pengunjung disitu? Setidak – tidaknya hormatlah kepada seorang pakcik yang lebih tua dari kamu yang turut berada disitu yang saya perhatikan dan yakin amat menyampah akan kelakuan korang berdua yang ibarat sepasang pasangan yang sudah berkelamin. Memualkan dan memalukan. Cukuplah sekali sahaja pipi itu disentuh dengan bibir kamu , tidak perlulah berkali kali” Ujar pengirim email yang terpaksa kami susun semula ayatnya ini.

FF

Nazmi Faiz & Tengku Fiella Perbodoh ‘Rakyat’ Malaysia?

Bagaimana pun hasil permerhatian kami ditambah pula beberapa keping gambar Tengku Fiella yang dikirimkan oleh pembaca kepada kami akhirnya merungkai siapakah gadis yang berkucup mesra bersama Nazmi dikhalayak ramai baru baru ini.

Dari gambar terkini yang diperolehi melalui laman instagram Tengku Fiella ternyata baju yang dipakai gadis ini sama tarikhnya seperti mana gadis yang terdapat di dalam video tersebut.

Apa hal yang berlaku sebenarnya? Bukankah hubungan mereka sudah berakhir. Bukankah sebelum ini kecoh satu Malaya bahawa si Nazmi menuduh Tengku Fiella sebagai seorang gadis yang curang sehingga sanggup mengadaikan maruahnya kepada pemain bola sepak tempatan yang lain.

Alih-alih kini sudah kembali bermesra seperti tiada apa-apa hal yang berlaku diantara mereka berdua. atau sengaja mahu bikin kontroversi agar kesnya di Portugal dapat dialihkan kepada gosip ala selebriti tempatan?

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

No Comment to “Video Nazmi Faiz Bertepuk Tampar Dengan Tengku Fiella”

  1. No Comment yet. Be the first to comment...

Leave your comment here: