Video Lelaki Berang, Koyak Bikini Kekasihnya Di Pertandingan Ratu Cantik | NescafeAis.Com


.

Video Lelaki Berang, Koyak Bikini Kekasihnya Di Pertandingan Ratu Cantik

May 29th, 2012 0 Comments .
.

koyak baju

Sebuah klip menunjukkan seorang lelaki yang sedang marah mengoyakkan bikini wanita yang dipercayai teman wanitanya ketika sesi pengambaran ratu cantik telah hangat diperdebatkan di forum-forum online di China.

Lelaki yang tidak dikenali itu dengan tiba-tiba menyerbu masuk ke studio ketika rakaman sedang berlangsung. Dia kemudiannya mula menjerit kepada salah seorang wanita.

“Apa yang engkau sedang lakukan ini?”

“Siapa yang suruh engkau datang ke sini? Bukankah engkau sepatutnya di tempat kerja?”

Kemudian, beliau hilang pertimbangan dan menarik pergelangan sambil menampar muka teman wanitanya itu.

Hos wanita yang cuba meleraikan pergaduhan itu juga turut ditolak dengna kasar oleh lelaki tersebut. Paling mengejutkan apabila lelaki itu cuba membuka bikini dan menarik skirtnya ke bawah. Mujurlah tidak semuanya kelihatan, dan beliau menjeri, “Biar semua orang tengok!”

Wanita tersebut kemudiannya terjatuh hingga menyebabkan payudaranya terkeluar. Sebelum beliau meninggalkan tempat kejadian, beliau dilihat membaling sesuatu ke atas meja dan menjerit, “F**k your mother!”

Beberapa orang pelayar forum memberi komen bahawa wanita tersebut seperti biasa dilihat di kaca television. Ada juga yang meneka namanya, “Bukankah itu Bai Jing (白静) pelakon di dalam Fall in Love (爱情连连看) [a dating show]?

Salah seorang lagi pelayar menulis, “Semua itu lakonan semata-mata, nampak sangat lah! Nak cari populariti murahan!”

Boleh jadi juga dengan pandangan yang diberikan kerana waktu itu sepatutnya ada pengawal keselamatan yang datang mengawal keadaan, dan paling pelik, bagaiaman jurukamera itu boleh mengambil gambar setiap aksi yang berlaku tanpa gangguan terutamanya dari lelaki sebentar tadi!

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

No Comment to “Video Lelaki Berang, Koyak Bikini Kekasihnya Di Pertandingan Ratu Cantik”

  1. No Comment yet. Be the first to comment...

Leave your comment here: