Video Kemalangan Drag Race Di Himpunan Jutaan Belia Putrajaya | NescafeAis.Com


.

Video Kemalangan Drag Race Di Himpunan Jutaan Belia Putrajaya

May 28th, 2012 5 Comments .
.

Video Tragedi Kemalangan Drag Race ketika himpunan sejuta belia di Putrajaya!! Seramai 17 orang disahkan cedera termasuk 4 orang yang parah semasa tragedi Drag Race malam tadi 26/5/2012 sempena Himpunan Jutaan Belia 2012.

Pada kejadian malam tadi, sebuah kereta yang menyertai perlumbaan Drag Race tersebut telah hilang kawalan dan melanggar penonton yang berada di tepi laluan perlumbaan. Menurut petikan akhbar yang dikeluarkan, seramai 17 penonton mengalami kecederaan dimana 4 daripadanya mengalami kecederaan teruk dan dirawat di Hospital Putrajaya.

Perlumbaan Drag Race Putrajaya tersebut telah dihentikan serta merta dan pihak penganjur diminta untuk melakukan siasatan dan melaporkan kejadian kemalangan kepada pihak Polis. Dilaporkan kira-kira 10,000 penonton menghadiri perlumbaan malam tadi yang berlangsung di Lebuh Wadi Ehsan di Presint 19, Putrajaya. -Video Tragedi Drag Race Putrajaya di Bawah.

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

5 Comments to “Video Kemalangan Drag Race Di Himpunan Jutaan Belia Putrajaya”

 1. Camp says:

  buat drag race kunun gempak… buat konsert kpop kunun glamour… budak pengakap camp air takdak… hampehla!

 2. boboi says:

  buat lagi kerja bahaya… takde paedah

 3. jeff says:

  Kalau ada maksiat, pastinya ada bala..

 4. zam says:

  tu la…buat kerja xpaedah..abiskan duit je

 5. joy says:

  Bagus tu anjur aktiviti berfaedah,takadalah remaja nak race haram patutnya penganjur jemput sekali pak imam ajar solat dan tadarus sambil tgk perlumbaan,kalau mati kena langgar pun mgkn sempat bertaubat

Leave your comment here: