(Video) Kebenaran Disebalik Industri Daging – Sangat Kejam | NescafeAis.Com


.

.

(Video) Kebenaran Disebalik Industri Daging – Sangat Kejam

April 13th, 2011 4 Comments .
.

Video kebenaran disebalik industri daging..Tak terkata bila tengok video ni….yang ni kompilasi dari babi,ayam,itik,lembu dan ikan..bukan yang macam video sebelum ni….Video agak panjang, tapi memang best nak layan dan memang sangat kejam..

bayangkan penderitaan  haiwan ni..kejam sangat, langsung xda perikemanusiaan..ada satu scene diorang hempas-hempas je itik kat lantai, dan satu scene lagi sekor anak lembu dipijak dan ditumbuk. Harap benda macam ni tak berlaku di Malaysia.Citer banyak pun tak guna..korang layan jela eh…

kecian..sedih betul tengok..ni klu abah aku tengok, comfirm menangis (dia jenis sayang binatang)

P/s:-Klu malas ak tengok..line lembab ke korang download  Video kat link bawah ni..

KLIK SINI

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

4 Comments to “(Video) Kebenaran Disebalik Industri Daging – Sangat Kejam”

  1. Zaid says:

    sadisnya… tak sampai hati nak tengok sampai habis video tu :(

  2. Munna says:

    adeiii…tgk smpai 47saat je..wpun diorg wat kt babi tp ttp xsmpai hati nk tgk yg lain2…. :(

  3. mUm_tAz says:

    Tak sanggup tengok..kejam betol..

  4. Pejuang kesenian Extreme says:

    Ape la perangai lagi teruk daripada binatang…

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!