Video Bogel Mirip Melia Aimelia – Rotikaya Ada Bukti Sahih | NescafeAis.Com

.

Video Bogel Mirip Melia Aimelia – Rotikaya Ada Bukti Sahih

March 12th, 2012 2 Comments .
.

melia aimelia

ROTIKAYA  ADA BUKTI SAHIH VIDEO LUCAH MIRIP MELIA AIMELIA | video bogel berdurasi 10 saat milik seorang wanita mirip dan serupa dengan heroin karipap-karipap cinta melia aimelia menjadi keyword panas berikutan akhbar terkenal harian metro telah mengeluarkan artikel kenyataan penulis blog rotikaya.com berhubung penyebaran gambar dari video melia kepada umum.

melia aimelia terdahulu telah membuat pengesahan berkaitan video berkenaan dan menafikan dirinya adalah individu dalam rakaman tersebut dan mendakwa diri telah difitnah oleh blog hiburan berkenaan.

harian metro juga telah mengeluarkan satu video kenyataan rasmi dari penulis dan pemilik blog rotikaya.com berhubung kontoversi video lucah melia aimelia. dalam video berkenaan pihak rotikaya telah menunjukan rakaman seorang wanita sedang beraksi ghairah dihadapan kamera kepada wartawan harian metro.

rotikaya mendakwa, video dan gambar tersebut telahpun tersebar sebelum ini dan kebanyakan penggiat seni sudahpun memiliki video berkenaan.

Dibawah adalah kenyataan rotikaya.com kepada hmetro hari ini. dan melia mendakwa akan saman rotikaya.com akibat fitnah tersebut.

BUKTI…Hamzie (kanan) dan Muhamad Adie memberi kenyataan mengenai isu gambar bogel Melia.

Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,” kata Nor Hamzie Hambali, 27, juga pemilik blog hiburan popular, RotiKaya.com menjawab dakwaan pelakon, Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini.

Pelakon yang sebelum ini pernah membintangi filem Karipap-Karipap Cinta itu semalam menafikan di sebuah akhbar kononnya gambar bogel yang disiarkan blog hiburan itu tidak benar dan satu fitnah yang bertujuan mengaibkan.

Melia Aimelia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.

Hamzie yang ditemui semalam menyifatkan tindakan Melia Aimelia sebagai mengikut rasa marah semata-mata tanpa memikirkan kesannya kemudian hari.

“Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya.

 

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

2 Comments to “Video Bogel Mirip Melia Aimelia – Rotikaya Ada Bukti Sahih”

  1. Old Trafford says:

    kesian tuan punya badan, kalau x mau aibkan orang tu kenapa sebar cerita camtu..binggung punya jawapan..

  2. cgbadrul says:

    Kalu dah jd artis gitulah ….. kalu nak selmt jgn jd artis jdlah org biase ….abih cerite!!!!!

Leave your comment here: