Giliran Shila Amzah Berhijrah Dan Bertudung | NescafeAis.Com


.

Giliran Shila Amzah Berhijrah Dan Bertudung

August 6th, 2012 4 Comments .
.

SHILA

Shila Amzah sudah pun mula mengenakan tudung hampir sebulan yang lalu. Melalui akaun twitter miliknya, Shila Amzah sering berkongsikan gambarnya memakai tudung.

Melihat perkembangan positif terbaru Shila Amzah ini, ramai peminat mula mendoakan yang pelantun lagu Patah Seribu ini untuk mengekalkan imej bertudung beliau.

SHILA

Shila Amzah sendiri sebelum ini pernah menyuarakan hasrat beliau untuk kekal bertudung dan ibu serta kekasih hati, Sharnaaz Ahmad antara penyokong terkuat hasrat beliau itu.

“Siapa yang tidak mahu bertudung. Dalam jiwa mana-mana wanita sekalipun, pasti akan mempunyai impian seperti ini dan cuma menunggu masanya saja. Masanya akan sampai juga”

Shila Amzah yang bakal menyambut ulangtahun kelahiran ke 22 pada 13 Ogos ini juga menjawab beberapa soalan peminat di Twitter seperti mengiyakan penhijrahan beliau.

Berikut dikongsikan beberapa gambar Shila Amzah yang nampak ayu bertudung. Diharap penghijrahan ini berterusan, jangan bertudung sebab bulan puasa je.

SHILA

SHILA

SHILA

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

4 Comments to “Giliran Shila Amzah Berhijrah Dan Bertudung”

  1. salilah says:

    alhamdulillah semoga mendapat hidayah terus bertudung dan menutup aurat…. amin.Kecantikan dan keayuan tidak akan hilang kalo brtudung malah brtambah ayu dan anggun !

  2. […] Shila Hamzah mula berhijrah dan bertudung sejak Sabtu lalu dan berazam untuk kekal bertudung.Shila Hamzah mula mengenakan tudung pada awal […]

  3. Francis says:

    Shila Amzah is awesome! Really like her voice!

  4. ziera says:

    TERBAIKKKKKKKKKKKKKK SGT2

Leave your comment here: