Senarai Filem Malaysia Top 20  | NescafeAis.Com


.

.

Senarai Filem Malaysia Top 20

June 24th, 2011 4 Comments .
.

filem malaysia top 20

Senarai Top 20 filem malaysia yang mendapat kutipan tertinggi sepanjang zaman setakat ini..dan skop production yang menghasilkan filem yang paling banyak dapat kutipan tertinggi..makin kayalah yusof haslam..kalau yusof haslam digelar six million man..anak dia shamsul pulak boleh digelar 10 million dolar man..hehehe.senarai ni hanya sehingga setakat ini..tak taulah klu ada yang boleh lawan 10juta tu..hehehe.

filem malaysia

dan berikut, Senarai filem untuk tahun 2011 yang akan ditayangkan sehingga  bulan Disember 2011..Klip 3GP??..hmmm..lain macam je..hehehe.

Sekali Lagi
Tolong Awek Aku Pontianak
Flat 3A
Senario The Movie Ops Pocot
Hantu Bonceng
Karipap-Karipap Cinta
Raya Tak Jadi
Bini-Biniku Gangster
Libas
Al Hijab
Klip 3GP
Sumpahan Puaka
Apa Tengok-Tengok
Alamak Toyol
Abuya

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

4 Comments to “Senarai Filem Malaysia Top 20”

  1. ayung says:

    dalam semua cita kat atas, mana yg best & kelakar??
    hehe..nak bawak family g tengok wayang la…
    lama x bawak..:)

  2. Ali ridha says:

    filem pasal cinta mesti semua
    nak serbu wayang.

  3. yatie awang says:

    kakak suka tengok kongsi, tengok kat rumah je..sampai tergolek2 haha

Leave your comment here: