Video Ratusan Anjing Dibunuh Demi EURO 2012 | NescafeAis.Com


.

.

Video Ratusan Anjing Dibunuh Demi EURO 2012

June 13th, 2012 1 Comment .
.

euro

Dalam keseronokan kita menonton perlawanan bolasepak EURO 2012, sebenarnya ada makhluk yang terpaksa dikorbankan, demi keseronokan kita. Video ni dimuat naik di youtube sekitar bulan Januari yang lalu menunjukkan ratusan anjing telah dibunuh di Ukraine untuk membersihkan serta mengosongkan jalan menjelang Euro 2012. Walaupun ianya anjing…ia tetap makhluk ALLAh kan?

Video ini dikatakan telah diambil pada 6 Januari oleh sebuah aktivis binatang. Menurut sumber, pihak kerajaan di Ukraine merahsiakan pembunuhan ini selepas mendapat keluhan orang ramai yang menyatakan anjing ini seringkali mengganggu penonton pada perlawanan kelab di sana. Apa pendapat korang? Adakah munasabah untuk membunuh anjing ini hanya untuk sukan bola sepak? Atau memang patut dilakukan untuk menjaga keselamatan penonton?

P/S:-Kesian tengok binatang diseksa atau dibunuh dengan kejam…walaupun ianya seekor BABI…

 

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Video Ratusan Anjing Dibunuh Demi EURO 2012”

  1. cikfara says:

    kesian..tak berani tengok video2 macam ni. :(

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!