Pengumpul Gambar Awek Bertudung- Apa Kejadahnya?? | NescafeAis.Com


.

.

Pengumpul Gambar Awek Bertudung- Apa Kejadahnya??

April 13th, 2011 7 Comments .
.
 

Minta jasa baik semua report abuse pada fanpage ini sbb mempersenda dengan kata-kata kesat pada wanita bertudung…..bayangkan kalau ada gambar isteri, anak-anak perempuan, mak, kakak, makcik, nenek,dan awek-awek korang, dipersenda
mcm kat fanpage nie.
…… …..apa motif dia sampai nak buat fanpage macam ni..dan kepada wanita TOLONG!!!..privasikan akaun facebook korang,jangan bagi peluang kepada sibangsat macam Pengumpul Gambar Awek Bertudung ni mencemarkan maruah korang!!!


Ni URL ke Page tersebut.Pengumpul Gambar Awek Bertudung sama-sama kita report page ni..aku dah buat tadi..Cara nak report korang boleh tengok kat sini..Panduan nak report page

P/s:-Korang jangan g klik like pulak!!!.huhuhu

[Update 4;30pm] :-Page Pengumpul Gambar Awek Bertudung da xleh bukak..Alhamdulillah dah berjaya,,Tahniah kepada sesape yang sama2 report page ni..info lanjut kat sini :-petuakitasemua.blogspot.com

[kredit to:-petuakitasemua]

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

7 Comments to “Pengumpul Gambar Awek Bertudung- Apa Kejadahnya??”

  1. nikaviolet says:

    dh tgk dh page nie…mcm bangang je admin nye…mcm dh tak de bnde lain nk di buat…

  2. Munna says:

    nak kena bakor kot creator page ni..

  3. AYuNG says:

    cisss….macam2 page muncul kat pesbuk skang nih! macam dah terlalu banyak page2 yg x beguna!!

  4. mUm_tAz says:

    Bese le tu bro nescafe…IT abuse..itu la penting ny education..bAk kata Ucop wilcha..Haahahahah…

  5. n3scaf3_ais says:

    hehehe…2la..yang penting kita sama2 report fanpage ni..yang buruknya islam nanti

  6. akuanakpahang says:

    Perangai manusia mmg pelik2 :(
    lebih malang jika dia salah guna gambo awek tu:(

  7. mUm_tAz says:

    Tak leh nak report dah..kene block kot?? HEhehhee…

Leave your comment here: