Gambar Pelajar UPSI Maut Terjun Bangunan 21/1/2012  | NescafeAis.Com

.

Gambar Pelajar UPSI Maut Terjun Bangunan 21/1/2012

April 22nd, 2012 3 Comments .
.

 GAMBAR PELAJAR UPSI MATI JATUH BANGUNAN 5 TINGKAT

Seorang pelajar perempuan UPSI dilihat jatuh sebelum mati ditempat kejadian akibat cedera parah dibahagian bawah pinggang. kejadian berlaku pada jam 5.15 petang 21 april 2012 ketika kebanyakan pelajar tamat kuliah tambahan.

Tekanan perasaan dipercayai menjadi punca pelajar perempuan tahun tiga Fakulti Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Universiti Pendidikan Sultan Idris (Upsi) terjun dari tingkat empat bangunan E-Learning kampus universiti semalam.

Menurut sumber, pelajar berusia 23 tahun dan bakal menamatkan pengajiannya dalam dua semester itu, dipercayai telah mencederakan dirinya sebelum nekad terjun bangunan kerana terdapat kesan darah pada dinding koridor di tingkat empat bangunan di mana pelajar terbabit dipercayai terjun.

Ketika kejadian mangsa berpakaian muslimah, berseluar trek dan bertudung. Menurut rakan-rakannya, sebelum ini pelajar yang berasal dari Johor Bharu itu dilihat murung dan sering bercakap sendirian dan berkemungkinan menghadapi tekanan.

 GAMBAR PELAJAR UPSI MATI JATUH BANGUNAN 5 TINGKAT

<< JANGAN LUPA KLIK SHARE>>

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

3 Comments to “Gambar Pelajar UPSI Maut Terjun Bangunan 21/1/2012”

  1. Juan says:

    selalunya bila ada masalah, kawan kawan seharusnya membantu

  2. Gambar Pelajar UPSI Maut Terjun Bangunan says:

    […] (Petikan: NescafeAis) […]

  3. joey says:

    aku rse ada “benda” lain yg buat dia jd tertekan. Secara fizikalnya mungkin org buat kenyataan yg dia tertekan, tp kita tak tau apa yg sbenarnya terjadi smpi dia blh ckp sorg2. Mungkin ada benarnya mcm yg movie2 yg kita pernah tgk. Bkn percaya benda2 tahyul, tp benda yg mengganggu tetap ada pd yg lemah semangat. sama2 doakn untuk Allahyarhamah

Leave your comment here: