Pekeliling Bonus Kakitangan Awam Disember 2011 Bayaran Kali Kedua | NescafeAis.Com


.

Pekeliling Bonus Kakitangan Awam Disember 2011 Bayaran Kali Kedua

November 16th, 2011 3 Comments .
.

pekeliling bonus 2012

Pekeliling Bonus Kakitangan Awam Disember 2012|Seperti sedia Maklum,kerajaan mengumumkan tambahan bonus setengah bulan gaji buat kali kedua dalam bajet 2012 yang lepas. Bayaran Bonus minima RM500 akan dibuat pada bulan Disember 2012. Pekeliling rasmi mengenai bayaran bonus tersebut telah dikeluarkan di laman web JPA. Sesiapa yang layak dan kaedah pembayaran bonus boleh dibaca dalam pekelilng tersebut.Klik pautan Di Bawah untuk baca sendiri Pekeliling bayaran bonus untuk kakitangan awam buat kali kedua disember 2012.

PEKELILING BAYARAN BONUS KAKITANGAN AWAM 2012 – KLIK SINI

Pekeliling bonus ni aku tak amik port sangat sebab dah sedia maklum tentang bayaran dia. Sekarang tunggu Pekeliling SBPA je lagi yang korang sedia maklum menjadi topik hangat dibincangkan di Internet.Macam-macam pendapat pasal SBPA ni. Berapa lah kenaikan sebenar,.harap seindah yang disangka bila Pekeliling SBPA ni keluar nanti.

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

3 Comments to “Pekeliling Bonus Kakitangan Awam Disember 2011 Bayaran Kali Kedua”

  1. […] Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan bahawa kerajaan bersetuju membayar bonus raya 2012 setengah bulan gaji dengan bayaran minimum RM500 kepada penjawat […]

  2. tertanya says:

    nak tanya..lau kakitangan awam yg bru keje dalam 4 or 5 bulan dpat ke bonus 2????

Leave your comment here: