Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3? | NescafeAis.Com

.

Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3?

September 6th, 2012 1 Comment .
.

nurul

*Apa gadget terkini yang sesuai untuk korang, klik sini ===> http://fb.my/tabletanda

Pejabat TV3 di Bandar Utama pagi ini kecoh apabila pengacara terkenal, Nurul Syuhada Nurul Ain dikatakan telah meletak jawatan. Nurul Syuhada dikatakan sudah menghantar notis perletakan jawatan yang dipercayai akan berkuat-kuasa hujung bulan ini.

“Tidak dapat dipastikan sama ada perletakan jawatan itu ada hubung kait dengan krtikan beberapa pihak atas kenyataan isu Bintulu daif yang dibuatnya baru-baru ini atau sebab mendapat tawaran kerja yang lain,” katanya sumber berkenaan.

Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB) telah mengeluarkan kenyataan meminta Nurul membuat permohonan maaf secara terbuka atas kenyataannya semasa satu program secara lintas langsung stesen itu yang menyatakan Bintulu sebagai sebuah kawasan daif.

Berikutan itu, Nurul menerima kecaman yang agak hebat. Pengacara itu bagaimanapun bersikap profesional dan matang dengan mengakui tersilap cakap dan memohon maaf ata apa yang berlaku. Pihak pengurusan TV3 juga telah mengambil langkah yang sama.

P/S:-Apa gadget terkini yang sesuai untuk korang, klik sini ===> http://fb.my/tabletanda

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3?”

  1. […] penjelasan Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd, berkenaan keputusan Nurul Syuhada letak jawatan di TV3 sebagai pengacara dan wartawan penyiaran TV3 sepenuh masa di stesen […]

Leave your comment here: