Norish Karman Mengaku Lahir Anak Lelaki, Haq Lutfie Alexander | NescafeAis.Com


.

Norish Karman Mengaku Lahir Anak Lelaki, Haq Lutfie Alexander

August 21st, 2012 0 Comments .
.

Haq Lutfie Alexander anak norish karman

Sebelum ini,Kecoh mengenai kononnya Norish Karman yang dikatakan telah melahirkan anak luar nikah,akhirnya Norish Karman Norish Karman Mengakui Lahir Anak Lelaki, Haq Lutfie Alexander.

“Awalnya saya runsing, bagaimana hendak saya memberitahu tentang kelahiran Haq kepada peminat dan media, tetapi selepas tersebar di’internet, saya lega,” ujar Norish Karman.

Haq atau nama sebenar Haq Lutfie Alexander yang lahir pada 24 September 2011 di sebuah hospital swasta di Subang Jaya dan memang anak kandung Norish Karman.

Norish Karman Mengaku Lahir Anak Lelaki, Haq Lutfie Alexander

Berkata kepada Utusan Malaysia hari ini, Norish Karman meminta semua pihak supaya tidak mempersoal status Haq Lutfie Alexander dalam hidup beliau.

“Ini anak saya, hidup mati saya. Bagaimana ia hadir itu adalah urusan antara saya, keluarga dan Allah kerana saya tidak mahu mengenang lagi perkara yang lepas”

Menjawab tomahan yang berlegar disekitar kelahiran anak bongsu beliau ini, Norish Karman berkata “Saya seorang anak, wanita dan ibu, saya tidak akan membuat perkara tidak elok”

Norish Karman turut mengakui dari awal usia kandungan beliau sehingga tujuh bulan, ada pihak yang memaksa dirinya untuk gugurkan kandungan yang ada.

“Saya seorang ibu, naluri keibuan saya sangat kuat. Saya berani pertahankan kandungan ini meskipun saya tahu hidup saya akan susah kerana akan menjaganya seorang diri,” ujar Norish Karman.

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

No Comment to “Norish Karman Mengaku Lahir Anak Lelaki, Haq Lutfie Alexander”

  1. No Comment yet. Be the first to comment...

Leave your comment here: