Gambar Bukti Norish Karman Lahirkan Anak Luar Nikah?? | NescafeAis.Com

.

Gambar Bukti Norish Karman Lahirkan Anak Luar Nikah??

June 25th, 2012 4 Comments .
.


norish karman

Khabar angin kononnya Norish Karman telah melahirkan anak luar nikah mula berterbangan sejak hujung tahun lalu. Waktu itu, dia dikatakan telah melarikan diri ke Bali, Indonesia untuk melahirkan anaknya.

Walaupun ibu tunggal kepada tiga orang anak itu pernah tampil di media untuk membidas gosip liar tersebut, namun masih ada pihak yang skeptikal.

Kemudian, pada Mac tahun ini, Norish muncul di Melodi untuk menjawab persoalan wartawan tentang kesahihan cerita kehamilannya.

“Saya tidak perlu terangkan apa-apa. Sama ada saya berkahwin, bercerai atau ada anak atau tidak, saya tidak perlu jelaskan. Kenapa cakap saya pergi Bali, kenapa tidak pergi Hawaii atau tempat yang lebih jauh? Bagi saya apa yang orang kata tentang saya, ia tidak memberi sebarang makna kepada saya.”

Terbaru, blog hiburan Rotikaya hari ini telah menyiarkan beberapa kepingan gambar yang diambil dari forum CARI dengan tajuk entri ‘Gambar Di Hospital Mula Tersebar, Norish Karman Lahirkan Anak Siapa?’

Gambar pertama yang didakwa sebagai Norish Karman bersama seorang bayi lelaki yang di’lahirkan pada 24 September 2011 di KPJ Cheras (atau Kajang?) sekitar jam 6.13 petang.

Gambar kedua pula menunjukkan maklumat hospital yang tertulis pada tag yang di’pakai oleh si ibu (Norish Karman) dan bayi lelaki yang diberi nama Alexander Bin Abdullah.

Untuk rekod Norish Karman ialah janda kepada bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Seri Menanti, Negeri Sembilan iaitu Datuk Hashimuddin Abdul Kadir. Mereka dikurniakan tiga orang anak iaitu Muhammad Haqiem Armany (12), Muhammad Hardy Amieran (8), dan Putri Hany Amanda (7).

So kalau janda macam mana boleh beranak kan?, Diharap Norish karman akan dapat tampil menjelaskan keadaan bagi mengelak daripada sebarang tuduhan dan syak wasangka orang ramai.

Sumber:-Rotikaya


norish karman

norish karman

norish karman

p/s:-ingin tahu tablet terkini paling sesuai untuk korang..try sini http://fb.my/tabletanda

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

4 Comments to “Gambar Bukti Norish Karman Lahirkan Anak Luar Nikah??”

  1. […] ini,Kecoh mengenai kononnya Norish Karman yang dikatakan telah melahirkan anak luar nikah,akhirnya Norish Karman Norish Karman Mengakui Lahir Anak Lelaki, Haq Lutfie […]

  2. aper jew says:

    itu urusan dia dan Allah….. jgn la na kutuk lebih2…. cian baby tu…. manalah tahu dia kawin senyap2… kan dah order dosa free… nauzubillah

  3. as says:

    jgn cepat menilai org..kita xtau crta sbenar..jgn smpai jdi fitnah pula kan…Dosa besar tu..

  4. salehah bt harun says:

    Jangan sebok mengataq orang…dia dan ALLAH saja tahu apa yang dia buat…Apa nak sebok sebok , bertaubatlah kita…Kita ni dah banyak pahala ke, dah banyak ulang alik menjadi tetamu ALLAH ke, Dah pasti masuk syurga ke…..Taubatlah kita ini…Cerita ini bila anak anak yang baru lahir terbaca…kasihan budak yang tak berdosa ini….fobia dibuatnya….Bak firman ALLAH `Celaka lah orang yang jahat seperti ABU LAHAB dan ISTERNYA~…surah AL LAHAB…

Leave your comment here: