Gambar Nora Danish Menunaikan Umrah | NescafeAis.Com

.

Gambar Nora Danish Menunaikan Umrah

April 29th, 2012 7 Comments .
.

Sewaktu perkahwinan Fasha Sandha dan juga Jejai Jumaat lalu,Nora Danish telah terbang jauh membawa diri dan hati ke Tanah Suci Mekah untuk ,enunaikan umrah.

Berikut beberapa keping gambar milik Nora Danish sewaktu menunaikan umrah bersama dengan ibunya. Nampak manis dan sopan Nora bertudung kan? Sejuk mata melihat beliau begini, semoga Nora Danish istiqamah sentiasa dalam beribadah, lagi-lagi selepas menunaikan umrah. Doakan Nora Danish terus memakai tudung..no seksi-seksi lagi.

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

7 Comments to “Gambar Nora Danish Menunaikan Umrah”

 1. maz says:

  tabahkn hati, kuatkan semangat menempuh dugaan hati ini dari Allah….ada sesuatu yang Dia telah sediakan untuk kamu tetapi kamu yang tak diberitahu sehingga ianya berlaku nanti insyaallah…..saya telah menempuhi dugaan ini cuma bezanya saya pergi mengalihkan tumpuan dan pemikiran dirumah anak-anak yatim dan menghabiskan masa bersama mereka….alhamdullillah

 2. Noy says:

  Alhamdulillah semoga di beri hidayah Allah …ada hikmah disebalik segalanya…semoga akan lebih tabah mengharungi hidup ini… mungkin jejai bukan jodoh yang terbaik …Allah lebih tahu yang terbaik untuk hambaNya

 3. caenz says:

  serius lawa dia pakai tudung..geram 😀

 4. mascun says:

  Semoga segala yg terbaik sentiasa untuk Nora Danish (^_^)

 5. Hati yg luka kurawat sendiri says:

  Kepada Nora semoga tabah dan kuat untuk tempuh semua ujian ini… Kalo ditimpa musibah atu ujian jgn kata tuhan x sygkn kita..sbb tuhn sygkan kita la tuhan duga kita , tuhan nak tgok kita sbar atau x… Sebab tuhn nk bgi pahala pada kita. Ape2 pn all the best nora… Selamat menunaikan umrah….

 6. Akulah.com says:

  tau pulak dia pakai tudung…. :p

 7. AniLufias says:

  doa yg terbaik utk Nora …
  ada lelaki yg terbaik utk Nora…tabahkan hati kuatkan semangat
  dan semoga Nora terus kekal menutup aurat…insyallah

Leave your comment here: