Neelofa Beri 7 Hari Kepada Anzalna Untuk Respons | NescafeAis.Com


.

.

Neelofa Beri 7 Hari Kepada Anzalna Untuk Respons

June 13th, 2012 1 Comment .
.

anzalna neelofa

Berikutan kenyataan berani Anzalna yang mengatakan Neelofa busuk hati. Hari ini telah berlangsung sidang media oleh Neelofa di One World Hotel untuk memberikan penjelasan dan menuntut 2 perkara daripada Anzalna. Sidang media ini ialah susulan kenyataan Anzalna yang disifatkan oleh Neelofa sebagai fitnah 100% di dalam sisipan BiPop Ahad lalu.

Neelofa yang tampil bersama peguamnya telah pun menghantar notis tuntutan kepada Anzalna secara pos daftar dan serahan tangan. Jika Anzalna tidak memberikan respons selepas 7 hari, tindakan mengikut undang-undang yang seterusnya akan diambil oleh pihak Neelofa. Kata Neelofa:-

Pertama sekali saya nak cakap, kami sudah keluarkan notis tuntutan kepada Anzalna kerana pada artikel yang ditulis pada 10 Jun lepas oleh Zubir, artikel itu seratus peratus berbaur fitnah. Kenyataan Anzalna dalam artikel tersebut boleh menjejaskan saya untuk jangka masa panjang. Sekarang saya cuma mahu penjelasan dan bukti atas segala tuduhan yang telah dia berikan pada saya. Jika dia dapat jelaskan 2 perkara tersebut (bukti dan penjelasan), saya boleh pertimbangkan lagi. Sebelum ini pun Lofa tidak pernah respon terhadap mana-mana pergaduhan dalam surat-khabar, tapi kali ini, Anzalna benar-benar menuduh tanpa bukti. Ia boleh menjejaskan kerjaya saya.

Sekiranya tiada bukti yang didedahkan oleh Anzalna atas tuduhan ini, Lofa berkata yang Anzalna perlu membuat “public apology” untuk membersihkan nama Neelofa. Nampaknya Neelofa telah pun bertindak mengikut saluran yang sah. Kini sudah tiba giliran Anzalna untuk mengeluarkan segala bukti seperti yang dikatakan di dalam BiPop sekiranya. Kredit foto dan info kepada OhBulan dan RotiKaya

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Neelofa Beri 7 Hari Kepada Anzalna Untuk Respons”

  1. Adie says:

    Salam semua..tak masuk mana2 pihak..ingratiating industri hiburan Tanah air kita Kecil ja..Mcm dah jadi habit artis Pulak..sikit2..masuk mahkamah..banyan sgt duit nak spend..buat cara muhasabah diri masing2..org lain part dok gelak kat kita..fikirkanlah..

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!