Nazmi Faiz Dakwa Bekas Kekasih Dan Aidil Zafuan Ada Hubungan Sulit? | NescafeAis.Com


.

Nazmi Faiz Dakwa Bekas Kekasih Dan Aidil Zafuan Ada Hubungan Sulit?

January 28th, 2013 0 Comments .
.

Gossip ahli sukan negara, memang terasa seperti berada di Hollywood. Heh. Kali ini sekali lagi Nazmi Faiz membuat satu kenyataan kontroversi menerusi laman Twitter beliau.

Sebelum ini Nazmi Faiz ada mengeluarkan kenyataan di Twitter menuduh bekas kekasihnya, Tengku Fiella sebagai seorang yang kaki kikis dan penipu — tetapi kemudian mendakwa akaun Twitter beliau di’ceroboh.

Awal pagi Isnin, sekali lagi Nazmi Faiz tampil dengan beberapa siri Twitter yang turut mengaitkan suami Rita Rudaini yang juga pemain bola sepak, Aidil Zafuan dalam isu Tengku Fiella ini.

“She is (in?) relationship with Aidil Zafuan. This guy give her 1k for shopping in JB and they stay together,” tulis Nazmi Faiz sekitar 4.25 pagi tadi.

sss

Selain mengulangi kenyataan yang mereka sudah tidak bergelar pasangan kekasih lagi, Nazmi Faiz juga mendakwa yang Tengku Fiella tinggal bersama Aidil Zafuan di Johor Bahru untuk beberapa minggu.

Walaubagaimanapun kesemua tulisan Nazmi Faiz di Twitter pagi tadi telah pun di’padam — satu lagi kes akaun di’ceroboh? Apakah sebenarnya yang berlaku antara mereka bertiga ketika ini?

SS

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

No Comment to “Nazmi Faiz Dakwa Bekas Kekasih Dan Aidil Zafuan Ada Hubungan Sulit?”

  1. No Comment yet. Be the first to comment...

Leave your comment here: