Nabi Muhammad Dihina – Mintak Tolong Semua | NescafeAis.Com


.

Nabi Muhammad Dihina – Mintak Tolong Semua

March 9th, 2011 5 Comments .
.

Mintak kerjasama korang sume report page ni….cara-cara kat bawah ni….

Macam-mana nak report:-

bukak link (kat bawah tu)…scroll mouse kebawah, tgk belah kiri, ade tulis report page…select contain hate speech or attack an individual, pastu select targets religious group

KLIK SINI
Semoga dengan kerjasama korang dapat memadamkan page celaka ni
mintak korang sebarkan ea…biar ramai sikit report..

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

5 Comments to “Nabi Muhammad Dihina – Mintak Tolong Semua”

  1. Ibnushukran says:

    mintak copy ye.. thanks.. :)

  2. AZRUL AZMI says:

    mesti diorang semua ni dah tak de modal nak buat apa… nampak sangat dengki dengan agama Islam…

  3. eyqa says:

    gile,,,thnks 4 your information

  4. alongxp says:

    ok bro…aku nk share kat fb n blog aku k?

Leave your comment here: