Live Malaysia VS Bahrain 5 Februari 2012 | NescafeAis.Com


.

Live Malaysia VS Bahrain 5 Februari 2012

February 3rd, 2012 1 Comment .
.

Malaysia VS Bahrain Kelayakan Kedua 5/2/2012  – Malaysia Vs Bahrain – Malaysia Vs Bahrain Kelayakan Olimpik – Bola Sepak Malaysia Vs Bahrain - Kelayakan Olimpik 2014 Malaysia Vs Bahrain

MALAYSIA VS BAHRAIN
5 Februari 2012
11.15PM
Stadium Nasional Bahrain

Live di TV1 & Arena (Waktu Malaysia)

LIVE PERLAWANAN  MALAYSIA VS BAHRAIN 5/2/2012 | Kelayakan Olimpik Perlawanan Kedua Malaysia Vs Bahrain akan bermula pada jam 11.15 Malam Di Stadium Nasional Bahrain. Perlawanan Malaysia Vs Bahrain juga boleh tonton secara live di tv 1 dan juga astro arena.

Malaysia mesti menang dalam perlawanan ini, selepas ditundukkan Bahrain 2-3 pada perlawanan pertama, Diharap Ong Kim Swee dapat menurunkan kesebelasan utama terbaik seperti Khairul hafmi Che Mat,Shahrul Azwari, Nazmi Faiz dsb dalam perlawanan ni.

Jangan lupa untuk penuhkan hadapan kaca tv korang dan berikan sokongan pada pasukan harimau muda kita. Diharap perlawanan kelayakan Olimpik Malaysia Vs Bahrain kali ini biarlah berpihak pada pasukan harimau muda,Seperti biasa aku akan cuba siarkan perlawanan Malaysia VS Bahrain secara Live Streaming  bagi kempen Kelayakan Olimpik perlawanan kedua Malaysia VS Bahrain.

LIVE STREAMING

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Live Malaysia VS Bahrain 5 Februari 2012”

  1. oldtrafford says:

    Syahrul Azwari dia x pegi Manama,
    jadi x leh la nak diturunkan..hehe

Leave your comment here: