Lulz Security Dedah Kakitangan Kerajaan Langgan Web Lucah | NescafeAis.Com


.

.

Lulz Security Dedah Kakitangan Kerajaan Langgan Web Lucah

June 17th, 2011 9 Comments .
.

Apa itu Lulz Security?..Untuk pengetahuan, Lulz Security ) adalah Kumpulan penggodam yang agak terkenal, Lulz Security  pernah menceroboh laman web Sony dan Sistem Penyiar Awam AS, dan baru-baru ni mereka telah berjaya menggodam laman web CIA (http://www.cia.gov).Di laman web Lulz Security ada tersenarai data-data yang diambil dari laman-laman yang mereka telah godam, antaranya adalah PORN (http://****.com) iaitu sebuah laman lucah ala-ala Youtube.

Yang menariknya mengenai kumpulan Lulz Security bukan kerana kepakaran penggodaman(betul ke aku eja..hehehe) tetapi kerana mereka mereka telah memuat naik senarai pelanggan laman PORN yang terkandung di dalamnya alamat emel dan juga password mereka(pelanggan laman PORN.

Dan yang lagi menariknya, senarai paling atas dalam senarai tersebut adalah alamat-alamat emel yang mempunyai TLD kerajaan.

Dan…yang palinggggg menariknya terdapat 2 alamat E-mail dari….hmmmm…korang baca dulu eh…

Berikut adalah senarai tersebut :

Hi! We like porn (sometimes), so these are email/password

combinations from pron.com which we plundered for the lulz

Check out these government and military email

addresses that signed up to the porn site…

They are too busy fapping to defend their country:

azmeal@cmc.gov.my | ilovedyna

flag@whitehouse.gov | karlmarx

kamarudinalias@mmea.gov.my | 814550

james.ben.hopkins@us.army.mil | j347576

wade.quigley@ang.af.mil | mywife01 <– American fighter pilot LOL

aaron.c.sewell@us.army.mil | 3689817

Senarai penuh kat sini:-Lulz security

Kepada En. Kamarudin Alias,

Tolonglah gunakan kemudahan yang ada untuk menjaga keselamatan perairan negara sebaik mungkin.

Janganlah asyik layan porno.

Kepada Encik Azmeal Ali,

hahahaha…SKMM block orang dari masuk Megaupload, Rapidshare, dll. tapi kau syok layan porno.

Apa jadahnya SKMM ni….

Daripada 6 email kerajaan, 2 milik kerajaan malaysia… dan salah satunya milik SKMM…hahahha..guna E-Mail kerajaan untuk daftar kat laman web lucas..Wadafak….

 

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

9 Comments to “Lulz Security Dedah Kakitangan Kerajaan Langgan Web Lucah”

  1. Firdaus Shahnaz says:

    Hoho, moralnya, sila la guna email free untuk register dekat website2 macam ni . keh keh keh

  2. blogkereta says:

    hahaha..kantoi big time….. :D

  3. syafiq kamil says:

    bangang gila guna email rasmi register web porn..

    adoi ! rosak2, pegawai gov lak tu, kantoi bodo ja..

  4. Mr Rileks says:

    pass dah tuka daa.. hahaha… ingtkan nak tuka ilovedynatoo.. muahaha…

  5. Arman says:

    Info bagus bro… Sy suka sgt2… Sakit hati sgt ni diorg blok uploader2 tu esp Megaupload tu… Sy ni Kaki Sedut jg esp anime ONE PiECE…

Leave your comment here: