Blogger Gay Dedah Rakaman Video Hubungan Seks Dengan Remaja Di Bawah Umur  | NescafeAis.Com


.

.

Blogger Gay Dedah Rakaman Video Hubungan Seks Dengan Remaja Di Bawah Umur

November 8th, 2013 0 Comments .
.

Blog yang selalu dikemaskini seorang lelaki lembut yang menggelar dirinya ‘bonda’ dikesan memaut naik video melakukan seks bersama seorang remaja lelaki yang baru berumur 16 tahun..

Kandungan blog tersebut juga amat memualkan kerana memaparkan gambar-gambar dan video lucah lelaki lembut tersebut berasmara bersama dengan beberapa lelaki yang berlainan. Lebih memalukan semua gambar lucah lelaki tersebut adalah berbangsa Melayu.

Terkini, Lelaki lembut berkenaan telah mengemaskini blognya pada 4 Nov 2013, dan terdapat dua rakaman video lelaki lembut tersebut berasmara bersama seorang remaja lelaki yang baru berumur 16 tahun.

Blogger yang menggunakan nama samaran Ita Lembut, seorang pondan berstatus gay menyatakan dengan bangga serta jelas, remaja dijadikan mangsa kerakusan seks nya baru selesai menduduki peperiksaan PMR tahun lalu, berusia sekitar 16 tahun.

Dalam erti kata lain, mangsanya, remaja di bawah umur. Justeru pihak berkuasa dan SKMM seharusnya meneliti kandungan rakaman disiarkan di sini  (BLOG BOLEH DIAKSES OLEH INVITED READERS ONLY) melalui Youtube dan mengambil tindakan tegas.

 

Blogger porno itu amat dikenali di kalangan kelompok pondan dan kali ini dia bersikap terlampu tatkala melampiaskan nafsu serakahnya. Mangsa yang masih berstatus kanak-kanak itu masih tidak layak membuat keputusan dan diperlakukan sebegitu rupa oleh seorang individu dewasa.

 

Kepada ibu bapa, berhati-hati agar anak tidak terjerumus dan terperangkap dalam kegiatan seks songsang. Zaman skang, bukan orang perempuan boleh kena rogol, orang lelaki pun dah senasib dah skang.

Menyedari kandungan entri di blognya dijadikan isu hangat, blogger terbabit telah mengeluarkan rakaman dia mengadakan hubungan seks songsang bersama remaja berusia 16 tahun

Namun rakaman porno lain masih bersepah dan tentunya boleh diakses oleh sesiapa sahaja di dunia ini. Mamat pondan ni semakin berbahaya, kalau tak dicegah, mungkin lebih ramai jadi mangsa, korang tengok la berapa ramai follower dia.

Selagi tak ditangkap, taku mamat ni jadi ikutan dan sumber inspirasi GAY dan BAKAL GAY di Malaysia.

SUMBER:MazidulAkmal

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

No Comment to “Blogger Gay Dedah Rakaman Video Hubungan Seks Dengan Remaja Di Bawah Umur”

  1. No Comment yet. Be the first to comment...

Leave your comment here: