Leuniey Nafi Khairul Fahmi @ Apek Punca Putus Tunang | NescafeAis.Com


.

Leuniey Nafi Khairul Fahmi @ Apek Punca Putus Tunang

February 7th, 2012 1 Comment .
.

gambar Leuniey Nafi Khairul Fahmi @ Apek Punca Putus Tunang 1

Nur Eilunie Natasha Nazri atau Leuniey, yang sebelum ini didakwa mempunyai hubungan dengan Khairul Fatmi Che Mat, menafikan pertunganannya dengan pasangannya, yang juga anak usahawan terkenal di Kelantan terputus bulan lalu kerana Apek.

gambar Leuniey Nafi Khairul Fahmi @ Apek Punca Putus Tunang 2

Hubungan mereka terputus kerana tidak ada persefahaman dan masalah peribadi.Hanya rakan terdekat dan keluarga yang tahu mengenai kisah putus tunang antara dia dan pasangan, dan isu mengaitkan Apek amat memeranjatkan dia dan keluarga.

Leuniey juga meminta pihak yang menyebarkan berita mengatakan dia pernah keluar bersama Apex tampil menunjukkan bukti. Leuniey juga menolak dakwaan bahawa dia menjadi punca tercetusnya masalah dalam perhubungan Apex dan Dahlia malah kes putus tunang Apex juga tidak ada kaitan dengannya

Leuniey juga menyatakan bahawa tidak meminati Khairul Fahmi Che Mata @ Apek dan tidak suka sukan bola sepak. Disebabkan kontroversi yang tak habis-habis, ayah Apek, Che Mat Hussin kecewa dengan tuduhan terbaru terhadap anaknya itu dan tidak menolak kemungkinan untuk mengupah pengawal peribadi untuk mengawasinya, yang dikatakan berada dalam situasi terancam.

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Leuniey Nafi Khairul Fahmi @ Apek Punca Putus Tunang”

  1. […] Nampaknya Leuniey dan Apek masih mahu peminat berteka-teki tentang status hubungan mereka berdua. Persoalan ini timbul selepas tersebarnya gambar mesra Khairul Fahmi dan Leuniey di Instagram mereka baru-baru ini. Pernah juga dikatakan Khairul Fahmi punca Leuney putus tunang. […]

Leave your comment here: