Korang Duduk Flat ? Tengok Sini Jap | NescafeAis.Com


.

Korang Duduk Flat ? Tengok Sini Jap

April 22nd, 2011 4 Comments .
.

Ada tak antara korang yang duduk rumah flat??..Tinggi tak rumah korang??..Mesti penat kan klu korang ada beli barang atau perabot yang besar, kemudian nak angkut barang atau perabot tu ke rumah korang…pahtu lift plak rosak..perghh..xleh bayangkan..huhuhu

TAPI!!!!!…JANGAN RISAU
aku ada jalan penyelesaian..cara dia korang layan video kat bawah ni..hehehe..
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

4 Comments to “Korang Duduk Flat ? Tengok Sini Jap”

  1. yatie Awang says:

    oh tidakkkk…..haha

  2. fiezah91 says:

    hahaha..kalau brg x mudah pecah xe jgk.ni kalau brgan kaca? hbs la.hahaha

  3. Orang Kampung says:

    hancur.. haha

  4. Munna says:

    aarrggghhhhh lari lari lariiii suma sudah pecah lor…hahahaha

Leave your comment here: