IKLAN DI SINI | NescafeAis.Com


.

IKLAN DI SINI

January 1st, 2012 22 Comments

Sekarang pengiklanan menerusi internet adalah satu cara yang amat releven memandangkan majoriti rakyat Malaysia kini mempunyai internet dan rata-rata dari mereka, menghabiskan masa 1/3 hidup mereka setiap hari dengan melayari internet samaada melalui pc, phone, tablet dan pelbagai gadget lain..dengan itu aku buka servis pengiklanan untuk korang iklankan produk korang di Nescafeais.com dengan harga yang murah…memang murah….Jadi kenapa anda perlu beriklan di sini??

MAKLUMAT TRAFIK SEMASA..

 JANUARI – JUN 2012LEBIH 2 JUTA PAGEVIEWS

trafik january 2012

KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN

SYARAT-SYARAT PENGIKLANAN

Pengiklan dinasihatkan agar mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan. Iklan DILARANG sama sekali mengandungi unsur-unsur berikut:

* Seks / Lucah
* Perkauman
* Memburukkan mana-mana pihak

PAKEJ PENGIKLANAN (BANNER SENDIRI)

IKLAN
CONTOH SILA RUJUK GAMBAR DI ATAS

* Pakej 1 : RM 60 Sebulan – Saiz 728 x 90 Px
* Pakej 2 :  RM 30 sebulan – Saiz 468 x 60 px
* Pakej 3 :  RM 15 sebulan,Saiz 300 x 60 px
* Pakej 4 :  RM 10 sebulan

 

**Saya Juga Boleh Uruskan Tempahan Banner Yang  Menarik Pada Harga Dari RM20-Rm50 (Bergantung pada saiz)

 

BERMINAT UNTUK BERIKLAN DISINI?

 Tinggalkan Komen Di Ruangan Komen Di Bawah

1. Sila sertakan bukti bayaran

2. URL Web / Blog –

3. URL / Link untuk gambar

Tempoh iklan adalah dari tarikh Nescafeais.com siarkan  iklan berkenaan.
*Tapak Iklan Bergantung Pada Admin Blog

**Saiz Iklan Berubah Mengikut Jenis Template

***Admin Berhak Menukar Saiz Iklan Selagi Tidak Kecil Dari Saiz Sebenar Mengikut Keperluan Site

     

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

22 Comments to “IKLAN DI SINI”

  1. otakbisnes says:

    berminat untuk iklan pakej 2.. boleh bagi no akaun?

  2. nescafeais says:

    Saya dah e-mailkan…

  3. salam tuan admin, untuk advertorial ada buat x? Boleh e-mailkan saya kalau tuan ada buat..terima kasih in advance.

  4. kamarudin says:

    sy berminat degan pakej 2…..tapi untuk jualan tanah aje tak tahu nak buat banner awak blh tlg tak pembayaran selasa sy buat bankin tq

  5. Saya berminat sgt2 boleh bagi akaun no x?

  6. Mat says:

    Salam,

    Tuan.

    Mohon bantuan…saya gunakan domain + webhosting Fivio tetapi ada masalah sikit..
    Web saya always keluar Error 500 dan jawapan daripada provider sbb RAM Allocation full.. tetapi user tak sampai 30 orang dalam satu masa.

    Provider mana yang patut saya guna…bantuan tuan amatlah diperlukan sbb saya baru nak guna hosting sendiri.

    TQ

  7. hisham wahid says:

    Tuan, saya berminat untuk pakej 2.. mcmana cara ? no acc plz

  8. nescafeais says:

    hisham…check email

  9. hairul says:

    salam bro,

    tlg bg details. berminat pakej 3. tqvm

    0122503517

  10. Tahriza says:

    Salam,

    sy berminat untuk post iklan.Sila tinggalkan details.

    Tq

  11. saya berminat untuk mengiklankan produk keluaran syarikat bagi pengiklanan pakej no.1. boleh emailkan cara2 untuk memulakan iklan dan pembayaran. terima kasih.

  12. Nasrul Stokis HiGoat says:

    nak iklankan sebulan banner utk Pakej 2 : RM 30 sebulan – Saiz 468 x 60

    pls advise

  13. admin says:

    razi’ie bt mahmod..check e-mail

  14. Mohd Firdaus says:

    saya berminat utk beriklan. banner tuan boleh sediakan untuk saya. emailkan ke icedblended09@gmail.com sy nak amik pakej 1 selama 3 bulan direct. ini website saya.

  15. rehan says:

    kami dari indonesia, mau pasang iklan ukuran 728×90 harga nya berapa bos? makasih

  16. Zul says:

    Assalamualaikum,

    Nak tanya berkenaan Iklan.

    Tq

  17. admin says:

    ZUL..CHECK E-MAIL

  18. shahril says:

    blh dpt kan details serta harga

  19. azizi says:

    saya ingin mengiklankan produk minyak pelincir di page tuan dan berminat dengan Pakej 2 : RM 30 sebulan – Saiz 468 x 60 px

  20. muhammad fitry says:

    Saya nak iklan produk emas di pakeg 1=728×90 dan saya nak tempah banner sekali
    tolong email kan tentang bayaran dan lain lain

    terima kaseh

  21. Firdaus says:

    Berminat nak iklan kan website saya. Mohon Email saya segera. terima kasih

  22. razman says:

    assalam,

    saya minat dgn iklan pakej no 4..itu iklan teks ker? apa no akaun maybank tuan. mohon email kembali. tq

Leave your comment here:

HANGAT