Gambar Seksi Nurul Dalam Iklan Kontroversi Salam Aidilfitri | NescafeAis.Com


.

.

Gambar Seksi Nurul Dalam Iklan Kontroversi Salam Aidilfitri

August 16th, 2011 7 Comments .
.

Gambar nurul dalam iklan salam aidilfitri

Iklan salam Aidilfitri nurul yang berusaha gigih berpakaian seksiĀ  bagi menunjukkan ke slimman tubuh badannya..apa yang menjadi kontroversinya adalah,,,..

korang abaikan dulu gambar si nurul ni..(jangan tengok lame2,batal pose), nampak gambar latar belakang dia??Gambar masjid kan??..kot ye pun nak buat iklan promosi raya ke,salam adidilfitri ke,pakailah pakaian elok sikit,tutup aurat kalau nak sangat letak latar belakang masjid..pelik la,kenape diorang amik ringan perkara macam ni..,

p/s:-Nurul itam..tak lawa…

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

7 Comments to “Gambar Seksi Nurul Dalam Iklan Kontroversi Salam Aidilfitri”

  1. Mr.PinGu says:

    hazab makcik nurul ni.. makin tua makin seksi makin seksa…

  2. MR_RIGHT says:

    wohoh. kontroversi kottt !!

  3. CMRatu says:

    ni mesti designer bukan orang islam, atau nama je islam.. :(

  4. epics says:

    oi itam. jangan belakangkan masjid r punggung itam kau. dah blah3…

  5. Terbelog says:

    lama x mai sini hehe

    makruh der pose baca entri ni hik hik hik

  6. gadis says:

    masih ada lg yg mngutuk seseorg brdasarkan warna kulit? korg2 ni putih melepak kaler dinding ke? korg2 ni kira brdosa gak ni kutuk ciptaan tuhan. itam…x lawa?bagusnya….sigh

  7. Essandra says:

    Jadi artis biar ada otak ….mcm Dato Siti wplun spm je tapi dia ‘ cerdik”

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!