Gambar Perkahwinan Sharifah Khasif Dengan Dato’ Seri (5 Gambar) | NescafeAis.Com


.

.

Gambar Perkahwinan Sharifah Khasif Dengan Dato’ Seri (5 Gambar)

September 19th, 2012 14 Comments .
.

ddd

Beberapa gambar majlis perkahwinan Sharifah Khasif dengan pasangannya Dato’ Seri Mohamad Hizal. Tahniah diucapkan kepada Ustazah Sharifah Khasif Fadzilah kerana selamat melangsungkan pernikahan ini.

Mungkin ramai yang kurang mengenali Sharifah Khasif, tetapi dia agak popular selepas muncul naib juara Akademi Al-Quran musim ketiga di TV9 dan juga juara pertandingan musabaqah peringkat Kebangsaan.

Haryati Mohd Taha:
Assalamualaikum wr wb. Saya, Haryati Mohd Taha sebagai pengurus bg pihak Ustazah Sharifah Khasif ingin mengucapkan jutaaan terima kasih kpd semua yg telah meraikan majlis pernikahan dan resepsi Ustazah Sh Khasif pd 7 Sep 2012 (Jumaat) di Royal Golf Club, Ipoh, Perak. Kami juga memohon maaf kpd yg tidak menerima undangan @ tdk sempat kami maklumkan krn kesuntukan masa dan tempat yg agak terhad. Justeru itu, tdk timbul isu nikah sembunyi2 dsb seperti yg diada-adakan oleh sesetengah pihak. Ustazah memilih utk tak nak share hal peribadi dan mohon jasa baik utk menghormati prinsipnya….

fff
 

Sharifah Khasif juga pernah mengendalikan rancangan Akademi Al-Quran musim keempat dan Kalam Suci sebagai pengacara. Bertuah suaminya memperisterikan Sharifah yang bukan saja cantik tetapi tinggi pengetahuan agama. Semoga rumahtangga mereka dilimpahi rahmat.

fff
.

fff
.

fff
.

fff

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

14 Comments to “Gambar Perkahwinan Sharifah Khasif Dengan Dato’ Seri (5 Gambar)”

  1. secret says:

    Baju, kening, inai…..apa guna tinggi pengetahuan agama tapi masih melanggar syariat??hahaha

  2. Blog Sensasi says:

    bila dalam hal perkahwinan kita jadi terlupa mana satu yg melanggar syaraq dan adat

  3. syed says:

    adoi..sharifah nie…

  4. Rafiee says:

    Bidang Ustaz & Ustazah, jangan lah di anggap sebagai satu punca mencari rezeki sahaja(ia itu RM).

    Dah abis ‘waktu kerja’, langgar hukum2 Islam. Bidang ini 24/7, 31 hari, 12 bulan sepanjang usia. Begitu juga lah utk orang biasa seperti saya.

  5. [...] September 25th, 2012 nescafeais 0 Comments . . . Pasti ramai yang sudah tahu mengenai perkahwinan Ustazah Sharifah Khasif dan Datuk Seri Mohammad Hizal Othman. Walaupun ada ura-ura pasangan pengantin baru ini bernikah secara sembunyi, Ustazah Sharifah Khasif [...]

  6. ZARINA ZAID says:

    Nama je pandai ngaji n agama tp tak praktikkan pun tak guna.

  7. Ita says:

    Ya allah! Dtk ni ada girlfren mksalleh slalu npk dia kluar besama baru2 ni.pening3.

  8. Alice says:

    Please stop insulting, humiliating and accuse anyone. There is approriate way to advice her. All of us need to improve ourself for better, and becomes good example to everybody. You have at your disposal two eyes, a tongue, lips, two hands and two legs. “Then which of the blessings of your Lord will you both (jinns and men) deny?” Your value is determined by your faith and character.

  9. shahnizar says:

    dia pun teringin tapi muskil leh plak ukir tangan

  10. mimy says:

    ustazah pun manusia biasa.. mesti da cacat cela.. manusia x perfect walau pegang atas pangkat gelaran baik..

  11. Wanjiru Njoki says:

    I love u Sharifah.U r my role model.Instead of Rihanna or Beyonce u r the best.

    From Kenya.BarakaAllah

  12. rosni says:

    tahniah syarifah khasif…do ur best..Allah will do the rest….sama-sama kita perbaiki diri…lebih baik dari melihat kepincangan org lain…kannn

  13. Jobs in Malaysia says:

    Moga di rahmati. Moga bertambah baik..

  14. mimi says:

    Manusia ni hanya tau mencerca org lain jer, macam la dia dia tu perfect sgt… sekurang-kurangnya syarifah ni ada juga sumbangannya pada masyarakat. Selebihnya tu biar Allah saja yg menilainya.. sekadar pendapat sy..

Leave your comment here: