Gambar Nora Danish Dikatakan Mabuk Dan Separuh Bogel | NescafeAis.Com


.

Gambar Nora Danish Dikatakan Mabuk Dan Separuh Bogel

May 25th, 2012 1 Comment .
.

nora danish seksi

Semalam kecoh dikatakan Gambar seorang pelakon wanita mabuk separuh bogel selepas pulang dari umrah. Dan gambar yang tersebar itu dikatakan gambar Nora Danish mabuk dan separuh bogel. Ramai yang membuat spekulasi yang Nora Danish ni masih lagi bersosial keterlaluan walaupun baru sahaja pulang daripada mengerjakan umrah.. Hakikatnya semua gosip itu nyata salah dan mungkin ianya kerja orang yang ingin menjatuhkan Nora Danish..

Melalui satu sumber dari mana gambar itu diambil, Gambar itu adalah gambar ketika Nora Danish bercuti di Bali bersama bekas keluarga iparnya.. Dan gambar itu bukan lah di kelab malam serta diambil sebelum Nora Danish mengerjakan umrah baru-baru ini.. Jadi ternyata la gosip Nora Danish mabuk di salah satu kelab malam itu salah dan jauh meleset..

Nora Danish juga memakai seluar pendek ketika bercuti di Bali dan bukanya skirt pendek sehingga menampakan seluar dalamnya (tapi masih lagi pendek). Apa-apa pun sama-sama la kita tunggu kenyataan rasmi daripada Nora Danish sendiri mengenai gosip ini..

p/s:-ingin tahu tablet terkini paling sesuai untuk korang..try sini http://fb.my/tabletanda

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Gambar Nora Danish Dikatakan Mabuk Dan Separuh Bogel”

  1. […] satu pengakuan di Pancaindera, Nora Danish membuat pengakuan akan bertudung sepenuhnya selain dalam poses mengenali hati budi seorang ahli […]

Leave your comment here: