Kerana Gambar Kaki Yuna Di Instagram, Yuna Dikutuk | NescafeAis.Com


.

.

Kerana Gambar Kaki Yuna Di Instagram, Yuna Dikutuk

June 3rd, 2012 2 Comments .
.

gambar kaki yuna
Nampaknya, ada beberapa pihak yang tidak menyenangi dengan perlakuan dan tingkah laku penyanyi terkenal, Yuna. Yuna sering kali dilihat memuat naik gambar-gambarnya di profil Instagram miliknya tidak kiralah di mana sahaja dia berada.

Tetapi, dalam kegembiraan Yuna ingin berkongsi pengalaman kerjanya bersama-sama peminat, dia pula dikutuk kerana tindakan yang boleh dikira tidaklah keterlaluan.

gambar kaki yuna
Kenapa dikutuk? Semuanya kerana gadis dan juga kekasih hati kepada Qi Razali itu telah memuat naik gambar kakinya ketika dalam perjalanan ke Chicago, USA untuk memenuhi ‘tour’ persembahannya.

Menerusi laporan dari Rotikaya.com, peminat-peminat Yuna mempersoalkan kredibiliti Yuna sebagai seorang penyanyi yang terkenal dengan imej bertudung, tetapi telah mendedahkan aurat kakinya. Bagaimanapun, Yuna telah pun memadamkan komen-komen negatif yang diterimanya di profil tersebut.

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

2 Comments to “Kerana Gambar Kaki Yuna Di Instagram, Yuna Dikutuk”

  1. nisha says:

    padan muker…bior belajar dr kesilapan…mmg aku tak suke dia dr awal…suke ckp bangga diri…Datuk Siti yg dh glamor tue pon ttp merendah diri dan sopan orgnyer….

  2. keropi says:

    manusia xsempurna, kita digalakkn tegur menegur dan mengingatkn sesama islam..bukan kutuk mngutuk sesama islam..yuna tunjuk kaki kene kutuk, kan ramai lagi artis yang xpakai tudung, knape xkutuk?…alhamdulillah, ade jugak org melayu islam yg boleh buat tour kat US, ini buktikn org melayu bukan jaguh kampung..jadi buang la sikap kutuk mngutuk kite tu ubah la supaya kita tegur menegur…sama2 la kita maju….

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!