Gambar-gambar terakhir sebelum ajal.. | NescafeAis.Com


.

.

Gambar-gambar terakhir sebelum ajal..

January 24th, 2011 10 Comments .
.

Kematian adalah sesuatu yang perlu ditempuhi oleh semua makhluk bernyawa…kita mungkin sihat hari ini…dan mungkin esok kita akan mati..itu semua kerja tuhan..kita sebagai makhluk perlu bersedia menghadapinya…

p/s:..bukan gambar kejadian sebenar…hehe…layanzzzzz…

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

10 Comments to “Gambar-gambar terakhir sebelum ajal..”

  1. nabilah_2908 says:

    bukan gambar sebenar kan..?

    nasib baik lah..kalau betul2…adui…ngeri gak… ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    NATURE CALLS

  2. NARDtheNERD says:

    uishhh.
    ngerinyaaa.
    :))

  3. AZRUL AZMI says:

    nice picture… i like it..

    kematian….
    kita tak tahu kan bile dia akan menjemput kita…
    kita kene bersedia je bile2 masa…
    apa pun, harap2 la kita ni mati dalam keadaan direda oleh Allah dan manusia disekeliling kita… InsyaAllah…

  4. Encik MamaT says:

    ngeri lak tgk.. cuma yang kucing tu je.. :D

  5. Dawa says:

    ni artist visual je ni. tp tetap scary. huhu

  6. ZulkifliMN says:

    haha.. kelakar la yang kucing tu..

  7. ZulkifliMN says:

    eh, ada lisa surihani la kat tepi ni.. =)

  8. aisyah bet ^^ says:

    hahahaaa sadis gila gamba yg last tu…huhu

  9. fiezah91 says:

    hahahaha.. nasib bkn gambar sebenar

  10. ohmelayu says:

    kalau gambar sebenar pun, memang cuak gila..

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!