Isu Gambar Di Majalah FHM-Zarina Ann Joulie Mencarut Di Twitter  | NescafeAis.Com


.

Isu Gambar Di Majalah FHM-Zarina Ann Joulie Mencarut Di Twitter

November 12th, 2011 8 Comments .
.

Aktres kontroversi, Zarina Anjoulie Lavocah, yang mendedahkan hampir separuh buah dadanya di majalah FHM Indonesia baru-baru ini tampil mempertahankan tindakannya itu dari kritikan-kritikan peminat industri hiburan tanahair di laman Twitter miliknya.

Zarina yang turut dikritik hebat oleh beberapa blog hiburan terkenal itu juga menyifatkan mana-mana pihak yang mengutuknya itu sebagai hipokrit dan tidak wajar menghentamnya sedemikian rupa.

Tak mahu komen panjang. Korang bacalah sendiri penjelasan daripada Zarina dan terpulang untuk menilai dengan cara korang.

Versi Suam-suam kuku

Gambar Zarina Ann Joulie

Vers Panas

zarina Ann Joulie

 

“All I hear frm yesterday is tetek ths tetek that.Apa dosa sial tetek ak kat org..Masing2 ada tetek nk kacau tetek org,”

“As far as I know only god can judge me, so y is there so many ‘gods’ know judging me… So every1 wants to play god huh”

“Semua org nk berlagak alim pegi blog kutuk2 selit unsur islam..first of all kalau awk2alim sgt wat r u doin lookin through d pics 2 bgin wit,”

“Org islam sepatutnya tlg membimbing umat islam lain.Bkn hina caci, kalau mcm 2 wajarkah anda mengaku diri anda2seorang islam yg benar dahulu,”

“Saya rasa manusia yg kutuk semua artis seksi ni,tak patut ada internet tak patut tgk tv tak patut baca majalah, semua tu x elok..”

“Lebih baik korang duduk umah jgn tgk semua tu n ngaji.. Lebih afdal buat org yg kata ni haram tu haram, itu ini masuk neraka..,

Haha Giler la Si Ann Joulie ni..kalau tak nak kena tegur jangan buat,,bila kena kutuk maki orang tak tentu arah..layan sikit gambar yang menyebabkan ada yang gosok bebird tu..hahaha..lawak lucah dia ni..

Gambar Zarina Ann Joulie

gambar Ann Joulie

sumber:-Rentak Artis

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

8 Comments to “Isu Gambar Di Majalah FHM-Zarina Ann Joulie Mencarut Di Twitter”

  1. Jai says:

    Nak kata dia bangang, ye jugak.. Itu bukan aku cakap, Gua.com.my la cakap.. Kalau aku cakap lagi teruk..kah3

  2. princeofdemon says:

    hahahah bebird (?)….tp ader btl gak kata dia…yg org nak sebok² masuk campur naper…lantak dia la nak wat aper pon….

  3. prince of bebird says:

    haha. tau2 je org pegang bebird

  4. alia says:

    bebird tu aper…?

  5. zul says:

    semua yang bergelar manusia melakukan kesilapan…sama ada tahu atau tidak…untuk pengertahuan anda, seseorang yang beragama islam,wajib menutup aurat..dan tau batasan auratnya…yang mengutuk tu sebagai tanda kasih kepada saudara seagamanya moga dgn kata2 mereka yang mungkin kurang enak di dengar membolehkan anda berfikir…sejenak..sekurang2nya mereka dah terlepas dari tanggungjawab sebagai muslim/muslimah dgn menegur salah laku anda…kadang2 manusia susah nak mengaku kesilapan walaupun dah ternyata silap…bagi yang menyokong akan kesilapan pemakaian anda( mendedahkan aurat) yang jelas dan terang-terangan berlawanan dengan kehendak syarak yang diperintah ALLAH pada hambanya…turut mendapat balasan daripada ALLAH…. SESUNGGUHNYA AZAB ALLAH AMATLAH PEDIH…bertaubatlah semua selagi pintu taubat masih terbuka…kerana kita tidak tahu apa nama kita utk besok hari…mungkin JENAZAH….

  6. Qaseh says:

    Dunia akhir zaman.. Manusia berpakaian tapi hakikatnye telanjang. Takpe la Zarina .. Kalau dah suka berpakaian macam tu kan, lelaki memang la suka walau pun sempat mengutuk!

  7. byk artikel dan cerita sensasi artis. Tak berkat jugak penulis menjadi mereka ini bahan lariskan trafik web anda.

Leave your comment here: