Gambar Dan Video Bogel Mirip Melia Aimiellia – Itu Bukan Saya | NescafeAis.Com


.

Gambar Dan Video Bogel Mirip Melia Aimiellia – Itu Bukan Saya

February 17th, 2012 3 Comments .
.

gambar bogel Melia Aimiellia

Dunia hiburan tanahair kecoh dengan tersebarnya video bogel Melia Aimiellia salah seorang pelakon Karipap-Karipap Cinta, . Seorang pengirim tidak dikenali yang hanya mahu dikenali sebagai “Paddox” telah mengirim video yang berdurasi hampir 30 saat dan memaparkan seorang gadis mirip Melia Aimiellia yang didedahlkan oleh blog hiburan OHBULAN!. Video itu menunjukkan gadis mirip Melia itu sedang melakukan aksi ghairah dan mendedahkan bahagian atas tubuhnya termasuklah payudaranya.

Sehubungan itu, wartawan OHBULAN! segera menghubungi Melia Aimiellia untuk mendapatkan penjelasan mengenai kontroversi yang sedang melanda pelakon yang baru hendak mencipta nama ini.

Melia Aimiellia menafikan sekeras-kerasnya bahawa dia adalah gadis dalam video bogel tersebut . Melia yang baru sahaja berumur 19 tahun turut meluahkan rasa terkejut dan terkilannya kepada OHBULAN! mengenai Gossip Video Lucah Heroin Filem Tersebar yang hangat diperkatakan sekarang ini.

Gambar dan video bogel Melia Aimiellia pelakon karipap-karipap cinta

Namun begitu, Melia yang sedang sibuk menjalani penggambaran sekarang ini berkata bahawa dia akan menyerahkan segala urusan lain kepada ibunya untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya.

Ditanya jika Melia ada mengesyaki sesiapa berkenaan penyebaran video bogel mirip wajahnya ini, Melia menjelaskan bahawa dia hanya berserah pada Tuhan. Melia juga sekali lagi menafikan sekeras-kerasnya bahawa gadis dalam video itu bukan dirinya dan ini semua angkara fitnah orang yang dengki terhadapnya.

[SUMBER:OHBULAN]

 

 

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

3 Comments to “Gambar Dan Video Bogel Mirip Melia Aimiellia – Itu Bukan Saya”

  1. Mat CD says:

    Anuar Ibrahim kata, muka macam saya, tapi perut tak sama.. nanti kita letak gambar perut lah dalam IC lepas ni.. hahahah

  2. jejaka_kuat says:

    boleh bogel sama2 dgn Melia Aimiellia. pasti meletup punya. pastu boleh buat zuriat…kot!

  3. […] bogel berdurasi 10 saat milik seorang wanita mirip dan serupa dengan heroin karipap-karipap cinta melia aimelia menjadi keyword panas berikutan akhbar terkenal harian metro telah mengeluarkan artikel kenyataan […]

Leave your comment here: