Di Mudah.com Macam-Macam Ada.!!! | NescafeAis.Com


.

.

Di Mudah.com Macam-Macam Ada.!!!

March 9th, 2011 19 Comments .
.

Di Mudah.com macam-macam korang leh jual dan beli…Aku pun suka gak web ni…terutama klu nak cari barang kereta..Tapi..ada jugak yang dijual pada harga tak masuk akal..hehe..macam-macam ada di Mudah.com…layanzzzzzz….

Kereta berharga RM1..!!!!..
Lot Banglo Pada Harga RM28..!!!
 
Duit RM5 Berharga RM500000..!!!..Giler apa..

Apartment Hanya Pada Harga RM6000..!!!..ada hantu ni..hehe
 
Tanah Pada Harga RM70seekar..(70×3=210)..!!!…macam jual kilo..hehe

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

19 Comments to “Di Mudah.com Macam-Macam Ada.!!!”

  1. fiezah91 says:

    hahaha.. kereta tu rm1 ke? ke kereta sorg yg dia nak jual tu.wakakakaka

  2. miss annaz says:

    suka jugak tengok2 Mudah.com tu…
    Slalu tengok part rumah untuk dijual..

  3. Mel says:

    X nk komen cume nk jual rumh ada sape2 minat x..22×70 bagi cash 40ribu pas 2 korng smbung byr je..tpi tukar name la kn..melaka desa duyung..pe2 klu mint call sye 0176205027..mel

  4. julia hamzah says:

    Bukan semua tuh betul. Pening support service company diaorang scan iklan. haha

  5. kamarudin says:

    x nak comen..cuma nak jual tanah untuk masa depan…hari tua…tanah tepi jin besar johor area ulu tiram tanah seluwas 3 ekar telah pecahkan dapat 19 lot dalam proses beli dengan tuan tanah …kwn nak cari pembeli yg berminat lot banglo 60′x74′ 50k rumah ikut selera tuan2 punya….minat call..sya deen 019 7989777,,,0167117661….atau mel

  6. sani@36 says:

    salam…sajer nak berkongsi bersama.kawan ader duit kertas rm 10 keluaran edisi sebelum yang terbaru.yang jadi tanda tanya kenapa duit tu di bahagian hadapan kosong hanya berwarna merah.tiada gambar agong.tiada sain dan tiada tulisan nilai.tapi di belakang duit cukup sifat semuanya.duit tu pun telah di sah kan kebenaranya dan bernilai rm 10.masyaallah.kalau berminat untuk berkongsi bersama sila hubungi saya 0197386832,ini yang di katakan pelik tapi benar.

  7. Mohd Thaqif says:

    Nak jual tel samsung galaksi duos….rm 500. Buleh pakai 2 sim, baru pakai hampir 3bln.masih ada warenti.

  8. Mohd Thaqif says:

    Nk jual tel samsung galaksi duos rm500, buleh pakai 2sim,,baru pakai hampir 3bln..masih ada warenti, COD AREA KOTA BARU D UTAMAKAN..sila hubungi 0139384932..harga buleh runding lg kot…

  9. atiealisweet says:

    Saya mencari ejen di serata negeri untuk produk kolagen asli dari Pulau Semporna.
    Harga serendah RM4.00(100gm).
    Berminat, sila email ke atiealisweet@yahoo.com atau hubungi 0162224086.

  10. azli says:

    ada x sape2 yg nk jual p2.kalau ada call/msj sy 0199161077

  11. azli says:

    ada x sape2 yg nk jual ps 2.kalau ada call/msj sy 0199161077

  12. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all
    that over again. Regardless, just wanted to say superb blog!

  13. rohaini says:

    kalau ade yg nk rase kek sy cll01112268874

  14. cherazan says:

    Salon n spa nak dijual lengkap semua peralatan berminat tel saya 0133883027

  15. che razan says:

    Salam pada sesiapa yang nak membuka kedai spa n salon janganlagi bersusah2 berfikir untuk dapatkan tempat dan peralatan. Kerana salon. N spa milik saya ada untuk dijual dijaln long yunus. Berminat telipon terus saya 0133883027

  16. Syafiq says:

    Sape nk jual fhone dlm rm100..jnji ad camera,m.sd card dgn wifi.klau dlm rm150 pun x apa

  17. Assalammualaikum semuah, hari nie sy akan m’promosikan harga rumpai laut sy gred AAA (PURPLE) rm30/1kg
    Free postage, tempah 5kg percumah 1kg jikah adah yang b’minat ingn m’belih, silah pm saya ataupun sms saya di no tel: 0198937547

  18. rosl7n says:

    Nak gi buat ni..kalau ada nak tahu kat mana area JB ada tmpat buat bodykit kereta..Tell me pleaseeeeee…..!!!!!

  19. abu taher says:

    saya buat ikaln pelastaer ceiling dan mengubahsui rumah dan lain2

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!