Daging Tiruan Dari Najis Manusia!!! | NescafeAis.Com


.

Daging Tiruan Dari Najis Manusia!!!

August 4th, 2011 1 Comment .
.

daging tiruan

Saintis di Jepun telah menemui kaedah untuk memproses najis manusia kepada daging tiruan.Mitsuyuki Ikeda, seorang saintis dari Okayama Laboratory, telah berjaya menghasilkan steak tiruan dari najis manusia.

Tokyo Sewage sebuah syarikat perlimbahan, pada mulanya menghubungi saintis tersebut untuk mencari penyelesaian kepada najis yang terlalu banyak di loji buangan najis. Mereka memintanya mencari kegunaan lain untuk najis tersebut. Ikeda menyatakan sisa najis mengandungi protein yang berlebihan disebabkan bacteria yang banyak.

Para pengkaji kemudian mengasingkan bahan proteinnya, mencampurkannya dengan pemangkin dan memasukkan bahan-bahan tersebut ke dalam mesin peledak untuk menghasilkan steak tiruan. ‘Daging’ yang terhasil mengandungi 63% protein, 25% carbohydrates, 3% lipids dan 9% mineral.

Mereka kemudiannya menambah pewarna merah dan perasa soya untuk menambah kelazatan. Ujian awal menunjukkan orang ramai yang merasa daging tahi ini tidak dapat membezakannya dengan daging lembu.perghhh..tak dapat bayangkan sape yang makan tu..yekkkk..

Orang Jepun memang pelik…

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

One Comment to “Daging Tiruan Dari Najis Manusia!!!”

  1. sutera says:

    pernah terbaca jgk ni..eeee gelinya hehe

Leave your comment here: