Cara Mudah Dapatkan Nombor Telefon Member Facebook Korang | NescafeAis.Com


.

Cara Mudah Dapatkan Nombor Telefon Member Facebook Korang

February 18th, 2011 8 Comments .
.
facebook

Tak sangka semudah ni…cara ni aku dapat dari satu forum Korang cuma perlu login akaun facebook korang…lepas tu paste Url ni kat browser…


http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=phonebook

so apa kesimpulan dia???…lindungi privasi anda,,jangan semua benda nak tulis kat Facebook…Manusia dah semakin pandai…

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

8 Comments to “Cara Mudah Dapatkan Nombor Telefon Member Facebook Korang”

  1. mayra aish♥ says:

    thnx for da info (^_^)

  2. BuDaK JaWa says:

    Just klik account > edit frenz kat account fb jer. tapi nombor yg dipaparkan tu hanya pengguna fb yg x setkan privacy pd no hp tu jer. kalau yg setkan privacy hanya saya shj. org len tetap tak dapat tgk.

  3. A.K.U says:

    mmg boleh tgk tu.. bahaya2

  4. Warna Warni Kehidupan says:

    ahahaha dapat laks no tepon secret admire lalalalala

  5. SobriMansor says:

    perghhh…sekali berderet daaaaa kuar no tipon kengkawan…hehehehe

  6. chii says:

    heheh…tp mostly yg kuar no..yg mmg da ada kt info

  7. ayuhidayu says:

    owh nk try laa

  8. cayrul says:

    A'ah kuar la….

Leave your comment here: