Breaking News: Uncle Seekers Telah Ditahan Polis | NescafeAis.Com


.

Breaking News: Uncle Seekers Telah Ditahan Polis

July 5th, 2012 0 Comments .
.

Breaking News: Uncle Seekers Telah Ditahan Polis

Berikutan pendedahan berani mati Blog Uncle Seekers yang menghina sultan johor, Dia dilaporkan telah ditahan polis antara jam 10:00-10:30 malam tadi di balai polis Senawang. Sumber diperoleh daripada blog pro pembangkang AkuPeduliApa dan Kerajaan rakyat, berikut petikandari kedua-dua blogger tersebut.

Aku menerima berita dari keluarga terapat baru kejap tadi yang blogger UNCLESEEKERS telah ditahan pihak polis di Balai Polis Senawang, Seremban lebih kurang jam10:30 malam tadi. Setakat ini itu saja yang diberitahu kepada aku dan tiada ulasan lanjut. – AkuPeduliApa

Dan

Blogger Uncleseekers yang telah ditahan polis Senawang sekitar jam 10 malam tadi, sekarang ini dalam perjalanan balik kampong. Bedanya, selalunya beliau berkereta sendiri ke Johor Bahru tetapi malam ini Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas ke Johor Bahru dibawa olih kereta polis. Diyakini Uncleseekers akan dihantar untuk ditahan di Balai Polis Nusajaya, Johor Bahru sementara “adik” masih ditahan di balai polis Senawang. – KerajaanRakyat.

Namun, maklumat yang sah masih belum dapat dipastikan lagi. Artikel-artikel dari blog Uncle Seekers yang terus-menerus menghentam terhadap Sultan Johor, beberapa kerabat Sultan Johor dan juga kepimpinan tertinggi negeri Johor ini haruslah disiasat bagi mengetahui kebenaran disebaliknya.

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

No Comment to “Breaking News: Uncle Seekers Telah Ditahan Polis”

  1. No Comment yet. Be the first to comment...

Leave your comment here: