Bonus Raya Tahun 2011 Kerajaan Selangor Bagi RM500 | NescafeAis.Com


.

Bonus Raya Tahun 2011 Kerajaan Selangor Bagi RM500

August 4th, 2011 7 Comments .
.

bonus raya 2011

Bagi penjawat awam di Negeri Selangor best la korang, Menteri Besar Selangor, Khalid Ibrahim, mengumumkan di Twitter beliau bahawa Kerajaan Selangor akan memberikan bonus duit raya untuk tahun 2011 sebanyak RM 500.

Tak lama lagi ada la tu memo khas dikeluarkan secara rasmi .Mengikut tweet dia, hanya penjawat awam kategori 54 dan kebawah sahaja yang layak menerima bantuan khas tersebut.

Dengar cerita Kerajaan Pulau Pinang juga  akan membuat pengumuman mengenai bantuan khas duit raya ini. Dengar cerita kerajaan Pulau Pinang nak bagi bonus raya RM 600 kepada penjawat awam pulau Pinang.

Cuma belum ada khabar berita dari Kerajaan Persekutuan berkaitan dengan pemberian bonus duit raya untuk tahun 2011 ni.Biasanya, kerajaan Persekutuan akan bagi jugak,,Giler malulah kalau yang negeri-negeri pakatan boleh bagi duit bonus..Harap dapatlah..boleh la belanja lebih sikit raya ni..AMIIN…sesame kita doakan..

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

7 Comments to “Bonus Raya Tahun 2011 Kerajaan Selangor Bagi RM500”

  1. cik azizah says:

    bestnya..harap2 kerajaan bagi bonus 1 bulan gaji! hahaha sama2 kita doakan.

  2. nescafeais says:

    2la..kerajaan kena lawan..kalau tak jatuh air muka dia..hehehe

  3. ayung says:

    aiyoooo….
    yg lain bila lagi???

    felda udah, selangor pun udah…..

  4. SS says:

    takde untuk pelajar ke? hehehe

  5. emma says:

    hurm bonus ni utk semua penjawat awam di selangor atau utk di bwh kerajaan negeri je dpt??? kesihatan x dpt ek

Leave your comment here: