(EKSLUSIF) Blog Remaja Malaysia Papar Aksi Gay Secara Live | NescafeAis.Com


.

.

(EKSLUSIF) Blog Remaja Malaysia Papar Aksi Gay Secara Live

June 11th, 2012 4 Comments .
.

LAMAN BLOG GAY

Blog Remaja Papar Aksi Gay Secara Live? Sekumpulan remaja tempatan memaparkan aksi tidak bermoral dikalangan sejenis (Gay) secara Live melalui laman blog dan ruangan sosial chat mereka.

Apakah sudah jadi dengan akhlak remaja kita sekarang ni? Internet yang sepatutnya digunakan untuk kebaikan kini disalah guna oleh para remaja untuk tujuan mereka memuaskan nafsu. Begitulah yang terjadi terhadap sekumpulan remaja yang menggunakan kemudahan internet mereka untuk melakukan aktiviti tidak senonoh dengan memaparkan aksi lucah mereka secara live dengan bantuan alat webcam.

Aktiviti tidak senonoh tersebut dibongkarkan oleh salah seorang wartawan terkenal Malaysia melalui laman blog miliknya iaitu MazidulAkmal.com. Blog tersebut yang hanya boleh diakses oleh orang terpilih sahaja dikatakan menjalankan aktiviti tidak bermoral mereka tanpa perasaan malu dengan memaparkan aksi bogel dah lucah.

Berikut kenyataan pertama dalam peringatan dipaparkan oleh pemilik blo untuk rakan-rakan pengunjung gay mereka. siap ada moderator lagi..

gay blog

 

Pelbagai aksi ghairah untuk tontonan si rakan-rakan gay mereka. Korang jangan nak rase ghairah pulak ea..sumpah aku rase nak muntah tengok gambar-gambar ni.

gay remaja

 

Dibawah pula adalah sedutan perbualan mereka. Aku yang normal ni sangat-sangat pelik, macam mana diorang bleh rase ghairah sesama lelaki…cam tak masuk akal..GILER.

gay

Apa yang lebih menjijikkan, mereka telah mengadakan pertandingan dengan meminta setiap peserta untuk membuat persembahan lucah mereka termasuklah aksi bogel dan bermasturbasi secara LIVE. Undian akan dibuat untuk memilih persembahan terbaik.

Buat masa ini, Mazidul masih merahsiakan alamat laman blog tersebut sehingga beliau merasakan perlu. Diharap pihak berkuasa menyiasat perkara ini dan mengambil tindakan keras yang sewayarnya terhadap remaja rosak akhlak tersebut – Blog Remaja Papar Aksi Gay Secara LivE

 

 

.
 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

4 Comments to “(EKSLUSIF) Blog Remaja Malaysia Papar Aksi Gay Secara Live”

  1. [...] hudud, gejala gay ni dah teruk sangat dah..dah semakin terbuka dan tak takut dah, dengan blog gay malaysia, perkahwinan sejenis di Malaysia, dan lepas ni apalagi?..Universiti [...]

  2. haz says:

    ckit2 berckap pasal gay,bt 2 bt ni,yg lesbian korng x nak ckp plak pasangan lesbian kat malysia ni pon bnyk lh siap kuar pegang tngn lg ape cer,yg gay ni klu kuar pon x de ark smpi nk pegang2 tngn tnjok dpn orng rmai,x mcm lesbian ni jln sana sini pegang tngn cium dpn org rmai siap plok2 lg..adoyaii mmng dasar kn..

  3. Amrizal73 says:

    julia inne, aq nak tanya plak sapa si aby@norzaharah abd ghaffar,seksyen 13 (jantan tulen ke betina tak jadi)? aik, takkan pandai komen je kot? agak2 la nak mengata orang, kalau diri sendiri tu mmg lurus, wajar gak, ni sama2 songsang…. audit dirisebelombuat sttatement…

  4. Shine says:

    Adakah isteri / suami anda selalu bekerja di luar pejabat atau kerja lapangan yang menggelapkan kulit? Adakah anak anda aktif dalam sukan dan kerap berjemur di bawah terik matahari? Adakah anda masih ingin kekal Cerah?

    Call / Sms: +6016 2715447
    Email: 772shine[@]gmail[.]com
    Google up: Shine FS

Leave your comment here:

image004Bina Blog Bisnes Untuk Kembangkan Bisnes Anda di Internet! Murah & Cepat. Sila Klik Sini!
image004Dapatkan Produk Intimasi Suami Isteri Untuk Kebahagian Rumahtangga Anda! Sila Klik Sini!