Bersih 3.0 Yang Bertukar Ganas Dan Video Kereta Polis Diterbalikkan | NescafeAis.Com


.

Bersih 3.0 Yang Bertukar Ganas Dan Video Kereta Polis Diterbalikkan

April 29th, 2012 6 Comments .
.

Perhimpunan bersih 3.0 yang berlaku semalam yang pada asalnya duduk dan bantah akhirnya menjadi perhimpunan..tempuh..rempuh dan “bunuh”. Polis Diraja Malaysia (PDRM) malam ini menafikan ada anggotanya yang terkorban ketika demonstrasi Bersih 3.0 bertukar ganas siang tadi.

Penafian itu dibuat PDRM melalui akaun Twitter rasmi merekdengan adengan pukul memukula sejam yang lalu. Sebelum ini khabar angin tersebar seorang anggota polis dipercayai dari unit trafik terbunuh akibat dibelasah peserta Bersih 3.0.

Kronologi Kereta Polis Diterbalikkan Penyokong Bersih

 

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

6 Comments to “Bersih 3.0 Yang Bertukar Ganas Dan Video Kereta Polis Diterbalikkan”

 1. wellfxsystem says:

  perhimpunan Bersih 3.0 yang sepatutnya bersih sudah kotor dengan jenis sampah yang macam ni..keamanan yang sudah lama dikecapi di rosakkan oleh orang yang mempunyai fikiran dan otak kepala lutut..

 2. iklancoffee says:

  inilah yang berlaku apabila otak bukan lagi di kepala tapi di lutut..inikah perhimpunan aman yang dikatakan sangat Bersih?

 3. ridhuan says:

  memalukan negara aje.yang menyertai perhimpunan bersih ini tidak layak menjadi warganegara malaysia.Anda semua telah menderhaka pada YANG DIPERTUAN AGONG .anda sama saja dengan israel .jadi warganegara israel.Malaysia ini bukan untuk anda semua .

 4. ridhuan says:

  orang yang memukul anggota polis tu diibaratkan macam binatang .tak ada berperikemanusiaan.anggota polis hanya menjalankan tugas.anda semua adalah iblis yang bertopengkan manusia.tak ada perasaan kasih sayang sesama umat di dunia ini.

 5. bby says:

  Btul tu, Yg jd IBLIS tu sehari je..Esok2 klu kene rompak,rogol,kene ragut trus jd (Ikan) BILIS..merayu meminta pembelaan kt org yg menjadi POLIS Setiap hari..

 6. Adam says:

  Salam semua……jika tahun depan selepas PRU 13 mereka tetap akan ajurkan perhimpunan bersih 4.0…….apakah kita cuma nak lihat sahaja…..saya dah bosan…………saya amat berharap jika terdapat perhimpunan seumpama ini penglibatan Angkatan Tetera Malaysia harus dibenarkan……..Biar mereka rasakan peluru hidup……peluru tidak menipu

Leave your comment here: