Ariana Bangga Dipeluk Justin Bieber | NescafeAis.Com


.

.

Ariana Bangga Dipeluk Justin Bieber

July 16th, 2012 9 Comments .
.

ARINA JUSTIN BIEBER

Bertuahnya Arina dipeluk Justin Bieber…mesti heboh kat sekolah kan…

Menurut Murai.com:-

Arina Gadis Bertuah Dipeluk Justin Bieber

Petang tersebut menjadi hari yang tidak akan dilupakan oleh gadis berusia 13 tahun bernama Arina yang dibawa naik keatas pentas dan menerima pelukan daripada penyanyi tersebut ketika menyanyikan lagu penutupnya, Boyfriend.

Dalam pada itu, Arina yang ditemuramah setelah berakhirnya sidang akhbar mengatakan bahawa dia seperti tidak percaya dan seolah bermimpi apabila dipilih untuk naik kepentas dan mendapat pelukan daripada idola ternama dunia tersebut. – murai.com-

Tahniah Arina..bertuah kan adik Ariana ni…mesti ramai lagi adik-adik di luar sana nak kena peluk dengan Justin Biebier ni..LOL..ni aku rase kalau Justin Bieber rogol pun dia bangga kot..WTF

Kalau nak bangga pun..biarlah bangga sebab dapat 4.0 CGPA ke,Dapat 15A1 SPM ke..dapat jadi doktor/Engineer pakar gaji RM20k++ ke..ni bangga kena peluk?

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

9 Comments to “Ariana Bangga Dipeluk Justin Bieber”

  1. dedaunann says:

    Bangga???? Ingat dose dik..

  2. keriel says:

    Ariana pun jawab..Ada aku kisah?? Buat sakit hati je nasihat budak2 ni.

  3. Sonny says:

    eeee geli siot
    justin bieber pun bodoh pergi peluk
    macam gampang !

  4. puki mak hang says:

    2 pon nak bangga ke poit….ko dpek duit ko dik..kno polok 2…dpek kutuk laa aDO laa haaa…..
    klau nak bggo pon kono la prkara yg baik…ni bndo doso ekau bnggo kan…sial la lu ni..puuuuiiihhh

  5. jaja says:

    sian dia kena kutuk.bukan slh dia pun.aku bukan nak sokong dia ke apa tp kesian dia kena kutuk mcm tue.mybe dia xmatang lg.still underage kan.org yg patut dipersalahkan mak bapak dia kot sbb xajar ank dia dgn didikan agama yg betul.cuba lihat berapa ramai ank gadis kat msia nie dipeluk pakwe masing2 siap post gambar kat fb bagai.kenapa xkecoh benda2 mcm tue.
    *aku hairan betul la dgn masyarakat msia nie.artis kalau pakai gaun singkat bkn main kena kutuk.then kenapa korang tak kutuk je atlet2 melayu yg masuk renang or gimrama.lg teruk pakaian dorang kan.

  6. Violet says:

    Sy nak komen NEscafeais.com. kalau u nak comment atau nak ulas artikel u ttg budak nie, tak perlulah u nak guna Perkataan Lucah. ‘ku rase kalau Justin Bieber rogol pun dia bangga kot’. Sbb sy sbgi pembaca pu nbuli baca u ni org yg jenis apa. Suka sedap mulut je u nak ckp mcm tu. Klu nak tegur pun tegurlah benda yg positif supaya org pun hormat u sbgi penulis. Tapi u ni menulis statment u ikut suka u je, U tau kah..u tulis artikel mcm ni i dah buli baca kerperibadian u yg mcm mna. So jagalah bahasa u tue.. agar org tak nampak u nie penulis paing LUCAH org pernah jumpa.

  7. mataHARImau says:

    Tu baru kena PELUK,kalo kena JOLOK?

  8. nescafeais says:

    VIOLET KU SAYANG:- Rogol tu perkataan mencarut ke?..dahtu nak guna perkataan pe?..bangang jugak kau ni VIOLET..nak back up pun biorlah nampak cerdik tu..LOL

Leave your comment here: