Aiskrim Baskin Robbins Tetap Diberi Percuma Hari Ini | NescafeAis.Com


.

Aiskrim Baskin Robbins Tetap Diberi Percuma Hari Ini

August 8th, 2012 0 Comments .
.

Baskin Robbins Tetap Diberi Percuma

Bagi menghargai usaha gigih semua ahli sukan Malaysia yang berjuang di Olimpik London, Impian Emas Negara, satu inisiatif Olimpik oleh Media Prima Bhd, telah memutuskan untuk memberi ganjaran kepada semua rakyat Malaysia dengan ais krim percuma Baskin-Robbins.

Sebelum itu, Impian Emas Negara berikrar untuk memberi Aiskrim Baskin Robbins percuma jika malaysia menang emas di cawangan Baskin Robbins di seluruh negara jika Malaysia menang pingat emas Olimpik pertamanya.

Impian Emas Negara akan tetap memberi aiskrim baskin robbins percuma hari ini di kesemua 61 cawangan Baskin-Robbins di seluruh negara, kecuali di dua kiosk di Pantai Hospital, Bangsar, dan Taman Tema Genting, dari 8.00 malam hingga 10.00 malam.

“Setiap seorang rakyat Malaysia berhak mendapat satu skop ais krim berjenama yang diminati itu,” kata Ketua Pegawai Operasi Rangkaian TV dan Ketua Pegawai Operasi Primeworks Studios, Media Prima Bhd Ahmad Izham Omar.

“Kami merasakan tiada sebab bagi kami tidak meneruskan rancangan memberi ais krim percuma kepada semua rakyat Malaysia selepas menyaksikan ahli sukan Malaysia mempamerkan komitmen dan semangat kesukanan masing,masing di temasya sukan itu,” katanya.

“Kita perlu meraikan kesemua wira yang telah membantu negara mencapai kegemilangan antarabangsa dan di dalam usaha itu, telah menyatukan kita semua,” kata Ahmad Izham dalam satu kenyataan.

 

 

TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH DAN JANGAN LUPA SHARE:

No Comment to “Aiskrim Baskin Robbins Tetap Diberi Percuma Hari Ini”

  1. No Comment yet. Be the first to comment...

Leave your comment here: