2011   February | NescafeAis.Com


.

.

Awek Seksi Cuci Kereta

February 22nd, 2011 6 Comments

Awek Seksi Cuci KeretaAwek seksi cuci kereta...amacam..ada yang...

Iklan McD dan Awek Rembes

February 22nd, 2011 2 Comments

Iklan McD dan Awek RembesApa..korang ingat si hidung besar ni takda awek??..tu tgk video klip kat bawah tu klu tak caye..Iklan McD versi...

Cara Mudah Dapatkan Nombor Telefon Member Facebook Korang

February 18th, 2011 8 Comments

Cara Mudah Dapatkan Nombor Telefon Member Facebook Korang Tak sangka semudah ni...cara ni aku dapat dari satu forum Korang cuma perlu login akaun facebook korang...lepas tu paste Url ni kat browser... http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=phonebook so apa kesimpulan dia???...lindungi privasi anda,,jangan semua benda nak tulis kat Facebook...Manusia dah...